| ɹǝʞoſ a întrebat:

V-ati da viata pentru un prieten? Dau fundoi la cel care si motiveaza de ce da si de ce nu.

Răspuns Câştigător
| AndddRu a răspuns:

Da,daca ar fi un prieten cu adevarat bunblushing! Trebuie sa ne gandim ca si el la randu' lui si ar da viata pentru. noi.:*.Mi as da viata pentru. ca il iubesclove struck.Pentru ca am crescut impreuna si pentru. caa avem amintiri ce ne leaga si nu vrem sa uitam clipele frumoase din viata noastra, si cand am ras sau am plans ne am avut unul pe celalt acolo ca sa ne ajutam reciproc! Fundoi?

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

...depinde si ce fel de prieten

| Ervin a răspuns:

Nu. El nu ar face-o oricum, de ce s-o fac eu!?

| NinaY a răspuns:

Sincer, da. Atata timp cat imi dau viata pentru un prieten foarte bun, care a fost mereu langa mine, cu cea mai mare placere o fac. Chiar daca nu ar fi prieten atat de bun, eu tot as face'o. Daca ar fi in pericol sau orice lucru de genul acesta si ar trebui sa mor eu ca sa fie el/ ea bine, as face'o. Oricum sunt nemuritoare si ma asteapta o vesnicie luuunggaaa... Pentru ce sa mai stau pe pamant odata ce ma asteapta ceva mai frumos? puppy dog eyesbatting eyelashes
Din prietenie, din dragoste, as face orice. As face orice nu numai pentru un prieten, cat si pentru un dusman. Daca ceilalti sunt bine, atunci voi fii bine si eu, si voi fi fericita.

| AneBbi a răspuns:

Nu nu mi'as da viata niciodata pentru un prieten oricata incredere as avea in el sh oricat mi'ar arata ca tine la mine pentru ca acum in ziua de azi tr sa te asteptzi de la orice din partea persoanelor dragi, sh de aceea eu nu ii mai ofer la mine incredere deplina.Sh in ziua de azi nu tr sa mai ai incredere in nimeniwinking

| Roxy_3209 a răspuns:

Daca imi este un prieten adevarat sincer mi-as da pentru ca atunci si el la randul lui si-ar da viata pentru mine

Întrebări similare