| papuciirupti a întrebat:

V-ati facut vreodata un iubit\a doar sa nu fiti singuri de sarbatori?
/
v-ati intors la fostul/a tot pentru motivul de a nu fi singur de sarbatori?

35 răspunsuri:
| RoyDupuis a răspuns:

Nu, niciodata! Din punctul meu de vedere, o persoana care nu poate sta singura o perioada... are niste probleme!

| papuciirupti explică (pentru RoyDupuis):

Ai dreptate dar nu ai prins esentawinking

| J0B0MAT a răspuns:

Nu si nici nu as face asta.

| J0B0MAT a răspuns (pentru J0B0MAT):

Oricum,de sarbatorile astea vreau sa fiu singura.Nici nu am ce sarbatori.

| papuciirupti explică (pentru J0B0MAT):

Esti suparata, nu?
de altii te poti indeparta dar nu si de familiewinking nu sta singura
sarbatoresti Craciunul si Revelionul alaturi de familie

| J0B0MAT a răspuns (pentru papuciirupti):

Pai Craciunul da, dar vreau sa zic ca nu am starea specifica spiritului sarbatorilor.Iar revelionul, nu stiu, ai mei si prietenii il fac la un local.Am platit si eu, dar nu cred ca ma duc, poate doar asa o ora- doua.Ca n-am chef.Adica,ce mare lucru ca vine un an nou? Ce e asa de sarbatorit?!
In fine...

Stiu cum e...
incerca sa scapi de tot ce te afecteaza, fa ceva ce te relaxeaza, te bucura.
nu ai o prietena mai buna? o poti chema la tine, si sigur va fi altfelwinking
inca ceva daca nu te superi, incerca sa nu arati ca esti suparata, trista in ziua de craciun ca ceilalti o sa simta si o sa le piara si lor cheful.

de revelion poate ne intalnim tot aici rolling on the floor nici eu nu stiu ce sa fac, de fapt cu cine... ca de 'activitatile' serii nu imi fac griji ca evident vor veni pe parcurs si de plecat in alta parte nici nu vreau sa ma gandesc ca sigur o sa devina cel mai rau revelion al meu laughing

Usor de spus, greu de facut.sad
N-am cum sa scap de tot ce ma afecteaza.Am facut eu activitati care imi plac /ma mai relaxeaza,dar astea te ajuta pentru starile de moment,cand ai o suparare trecatoare, dar cand ai ceva care persista, nu e asa simplu.
Chiar vreau sa le piara si celorlalti cheful, sa nu fiu singura laughing

Da, poate ne vedem.laughing
Dar ia zi, tu ti-ai facut vreo iubita asa doar de sarbatori?

Haide ma, de ce esti asa rea? laughing ce semeni aia culegiwinking

la mine starile se schimba foarte repede, imi trebuie o persoana cu care ma inteleg sau imi e draga si starea aia naspa trece la fel si invers.
care ar fi motivul nelinistii tale? (poate pot sa te ajut si raspunzi doar daca vrei, ps:stiu ca nu e frumos sa fiu asa curios dar sper sa ma ierti)

eu nu imi fac iubite asa usor doar de dragul faptului ca nu mai sunt singur, sa vad ca merita, avem cam aceleasi principii, suntem pe aceeasi unda... si dupa relatia. vreau una de durata cu o fata nu cu toate tarfele care isi schimba atitudinea mai des ca sosetele. nu, nu am iubita dar caut rolling on the floor

Sunt multe motive, le pastrez pentru mine.winking

Fa-ti si tu cont pe vreun site de matrimoniale sa gasesti fete serioase laughing

M-ai inimerit rolling on the floor
tu esti singura? laughing nu te incanta ideea fetei?

N-ai citit ca sunt singura?
Nu ma incanta nimic acuma.

Ce ai facut cu fata aia care se dadea la tine?laughing)

Pai m-am dus la ea cand era singura, am dezvoltat o conversatie si am incheiat prin a o invita la un suc. a acceptat ne-am intalnit. cand am ajuns m-a vazut varamea si mi-a dat un sms spunand ca nu e ceea ce caut eu, ca ea o cunosate si ca evident nu se baga dar mi-a dat un sfat. incercand sa aflu mai multe despre ea...mi s-a parut ok, a inceput sa utilizeze telefonul uitand de mine cateva secunde, cam des. primul semn al celor 7 ani. ca un baiat finut am intrebat-o daca e ceva urgent sau important pentru ea, la care ea: 'nu, vorbeam cu o prietena, imi povestea ceva'. ma uimise. i-am spus ca poate sa vb cu ea si mai pe seara. a refuzat si a continuat. i-am spus ca sunt multe persoane care nu au auzit de cei 7 ani si nici de codul bunelor maniere. a sarit spunand ca o fac proasta i-am spus ca nu e adevarat, asta a inteles ea ci ca eu doar incercam sa ii atrag atentia sa lase dumnezeului telefonul... am platit consumatia si m-am ridicat de la masa plecand la cealalta masa la varamea. cu tupeu a venit sa imi zica ca sunt nesimtit si dupa eu i-am multumit spunandu-i sa citeasca codul bunelor maniere si sa incerce sa recupereze din cei 7 ani pierduti dupa care i-a aruncat varamea doua vorbe sub centura si fata a plecat acasa. asta e, bine ca nu mi-am pierdut timpul degeaba,,,

rolling on the floor)))

Razi,aa? laughing
m-am fript, si mai faci si varamea misto de mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as face asa ceva, decat cu oricine mai bine fara.

| papuciirupti explică (pentru anonim_4396):

Lol, logic ca nu cu oricine

| anonim_4396 a răspuns (pentru papuciirupti):

Fostul iubit/fosta iubita sau unul nou proaspat doar pentru companie, pentru mine intra in categoria "oricine".

Mda, se pare ca ai mai putine categorii, poate doua familie/prieteni si oricine, e parerea ta si o respect. eu am mai multe laughing) si la oricine intra tot ce e mai rauwinking

| anonim_4396 a răspuns (pentru papuciirupti):

Cam ai dreptate tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lel, şi să le cumpăr cadouri?
Nu, atunci se fac despărţirile.

Omg ce ai dat-o p'asta laughing)
mare adevar graiesti, dar daca renunta la tigari pot face si un cadou simbolic, nu prea scump ca traim in Romania laughing

| Graphe a răspuns:

Nu, nu am făcut așa ceva niciodată și nici nu am de gând vreodată..Nu iau decizii disperate (gen de a mă împăca cu fostul iubit pentru a nu fi singură de sărbători). Tu?

| papuciirupti explică (pentru Graphe):

Nici eu. din greseala am auzit o fata care spunea ca se combina cu unu sa nu fie singura si eram curios cum sunt majoritatea oamenilor, ma gandeam ca sunt eu mai 'diferit si mai strict in privinta sentimentelor'winking

| Graphe a răspuns:

Nu, se pare că nu ești așa "diferit" și "strict în privința sentimentelor" happy. Până la urmă, fiecare om are dreptul de a lua propriile decizii. Dacă acea fată consideră că a nu fi într-o relație în timpul sărbătorilor este ciudat și greu de suportat, nu are decât să caute repede pe cineva. Eu una suport sărbătorile și în singurătatea aceasta "chinuitoare".

O seară frumoasă iti doresc. happy

Chinuitoare? laughing (ti se pare, dar nu e)

| Graphe a răspuns:

Dramatizam și eu puțin laughing. Nu este chinuitoare, cel puțin pentru mine.

Nici pentru mine. nu mai dau explicatii si nici nu mai supar pe nimeniwinking

| Graphe a răspuns:

Nu sunt singură, am familia alături. Și da, relația implică ceva obligații. happy

Corect, dar ea era prea geloasa, nu intelegea nimic si spunea ca o mint asa ca i-am dat papuceii chiar inainte de revelion pe 30 si am ramas uitandu-ma la soare dar acel revelion a fost cel mai tare... nu mai povestesc ca te plictisesc si nu vreau asta laughing

| Graphe a răspuns:

Deci e o poveste cu happy end laughing. Eu cred că ai luat o decizie buna atunci. Decât cu o persoană cu care nu te potrivești, mai bine singur.

Ma potriveam chiar bine cu ea, ne intelegeam, sfatuiam, luam anumite decizii impreuna, lucruri normale dar era atat de geloasa. poate era asa ca tinea la mine prea mult dar lucrul asta ma enerva cel mai mult, si eu sunt atunci cand iubesc dar am si limite.
daca nu ma potriveamnu eram cu ea ca nu sunt genu sa spun 'lasa ca vedem noi pe urma ce se intampla'

| Graphe a răspuns:

Aha. și nu te-ai gândit să dai o a doua șansă relației? happy Și eu sunt puțin geloasă într-o relație, dar nu exagerat.

In cazul asta da, dadeam. eu nu am vrut sa o bag in seama si am zis ca poate da ea un semn ca na isi da seama ca era prea geloasa dar primul semn a fost la o luna 'intr-o relatie' rolling on the floor. pana am vazut semnu ei eu deja flirtam cu alta si sti ca ciorba nu are acelasi gust cand e reincalzitawinking