| papuciirupti a întrebat:

V-ati facut vreodata un iubit\a doar sa nu fiti singuri de sarbatori?
/
v-ati intors la fostul/a tot pentru motivul de a nu fi singur de sarbatori?

35 răspunsuri:
| papuciirupti explică (pentru J0B0MAT):

Pai m-am dus la ea cand era singura, am dezvoltat o conversatie si am incheiat prin a o invita la un suc. a acceptat ne-am intalnit. cand am ajuns m-a vazut varamea si mi-a dat un sms spunand ca nu e ceea ce caut eu, ca ea o cunosate si ca evident nu se baga dar mi-a dat un sfat. incercand sa aflu mai multe despre ea...mi s-a parut ok, a inceput sa utilizeze telefonul uitand de mine cateva secunde, cam des. primul semn al celor 7 ani. ca un baiat finut am intrebat-o daca e ceva urgent sau important pentru ea, la care ea: 'nu, vorbeam cu o prietena, imi povestea ceva'. ma uimise. i-am spus ca poate sa vb cu ea si mai pe seara. a refuzat si a continuat. i-am spus ca sunt multe persoane care nu au auzit de cei 7 ani si nici de codul bunelor maniere. a sarit spunand ca o fac proasta i-am spus ca nu e adevarat, asta a inteles ea ci ca eu doar incercam sa ii atrag atentia sa lase dumnezeului telefonul... am platit consumatia si m-am ridicat de la masa plecand la cealalta masa la varamea. cu tupeu a venit sa imi zica ca sunt nesimtit si dupa eu i-am multumit spunandu-i sa citeasca codul bunelor maniere si sa incerce sa recupereze din cei 7 ani pierduti dupa care i-a aruncat varamea doua vorbe sub centura si fata a plecat acasa. asta e, bine ca nu mi-am pierdut timpul degeaba,,,

| J0B0MAT a răspuns (pentru papuciirupti):

rolling on the floor)))

| papuciirupti explică (pentru J0B0MAT):

Razi,aa? laughing
m-am fript, si mai faci si varamea misto de mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lel, şi să le cumpăr cadouri?
Nu, atunci se fac despărţirile.

| papuciirupti explică (pentru anonim_4396):

Omg ce ai dat-o p'asta laughing)
mare adevar graiesti, dar daca renunta la tigari pot face si un cadou simbolic, nu prea scump ca traim in Romania laughing