| ɹǝʞoſ a întrebat:

V-ati gandit vreodata, cum ar fi daca ati putea shimba lumea? Ca tu sa te ridici si sa poti schimba ceva? thinking Daca da ce ati vrea sa schimbati? Si de ce nu incearca nimeni sa faca primul pas?straight face

Răspuns Câştigător
| Alllllexandra a răspuns:

Sa sti ca, chiar m-a pus pe gaduri intrebarea ta. Uneori chiar imi vine sa le arat alora din parlament si presedintelui cum sa conduca tara asta unde am crescut si unde o sa ne creasca si copiii.As schimba o gramada de lucruri in lumea asta.

2 răspunsuri:
| ɹǝʞoſ explică:

Am uitat sa zic ca dau funda blushing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Presupunerea ta este hazardata, mi se pare normal faptul ca nici-un om nu poate schimba si modela lumea dupa bunul plac.
Oamenii au dovedit de foarte multe ori ca avand puteri fac uz de ele spre folosul lor ori altora, interesele ajung mai presus decat gandirea logica si multi pot avea doar de suferit.

Mai spun ca este hazardata si nu fructificam nimic intrebarea ta, pentru ca fiecare avem viata pe care ne-o facem singuri, liberi in decizii si gandiri, in mod sigur nimanui nu i-ar place sa face ceva impus in mod fortat daca cineva ar putea sa schimbe lumea.
Omulu nu are indiferent de putere capacitatea de aschimba lumea, omenirea este nemuritoare prin fiii si fiiicele acesteia pe cand omul in sine muritor, la fel si tot ceea ce creeaze si modeleaza el, pana la urma tot in pamantul cel calcam ajung toate.

Întrebări similare