| Unforgetit a întrebat:

V-ati uitat aseara pe protv la "Ostatic in Mexic"? love struck

Pe mine m-a facut sa plang. Voi ce credeti despre film?

6 răspunsuri:
| Unforgetit explică:

@Night, fata s-a dus la baie, si a venit inapoi dupa ceva timp, si avea sange pe mana, probabil i-a venit menstruatia prima data(13 ani avea). Si apoi a venit negrul, fata l-a luat de mana, si a inceput sa ii dea lacrimile. Apoi au iesit din camera, i-a zis femeii aceea ca vor pleca. Iar intretimp Jorge a iesit din spatele tufisului si l-a lovit pe negru cu ranga. Acela a lesinat, Jorge a luat-o in brate pe Adrianna, iar femeia scosese pistolul, dar nu a omorat pe nimeni pentru ca a inconjurat-o politia. Cei doi frati s-au dus acasa, iar dupa cativa ani, Jorge il vede pe cel care i-a furat sora si il injunghie in fata multimii. Se termina cu o voce de copil, spunand :"Tati!" sadsad

| Night a răspuns:

Si eu m-am uitat si parca m-a durut lucrurile ce li se faceau acelor fete.a fost un film foarte real, extrem de real.acest film a reusit sa puna accentul pe infractiunile care se produc in toata lumea datorita oamenilor fara suflet si pic de constiinta.inca ceva daca tot te-ai uitat zi-mi te rog cum s-a terminat filmul, exact la sfarsit am adormit si nu l-am mai vazut.m-am uitat pana acolo unde politistul Ray era in camera cu fetita si i-a spus ca nu-i va face nimic apoi au bagat publicitate.mersi anticipat.

| parkour a răspuns:

Si eu m-am uitat si mi-a placut

| CIA a răspuns:

A-si dori sa`mi dati un link unde as putea vedea filmul va rog! Ca am adormit si nu l`am vazut decat pe jumate

| nico_6459 a răspuns:

Este cel mai bun film pe care l-am vazut pana acum, este extraordinar trist este ca asta se intampla si in lumea reala, eu nu am vazut filmul de la inceput stie cineva de unde pot sa-l downloadez?

| Emokids a răspuns:

Si mie m-a placut a fost trist asa mi s-a parutlove struck