| Diana498 a întrebat:

V-ati uitat la Burlacul? Voi cine credeti ca o sa castige dintre Mihaela si Violeta? Nu credeam ca o s-o pastreze pe Violeta; desi din prima editie am crezut ca o sa ajunga in finala!

Răspuns Câştigător
| Corina a răspuns:

Nu stiu care dintre ele va castiga, dar eu, una, n-o agreez pe Mihaela, pentru ca e genul de femeie usoara, care sare in bratele oricarui barbat, cu atat mai mult in bratele lui Catalin, care mai este si bogat. Este vulgara si falsa. Nici de Violeta nu-mi place f. mult, dar o prefer in locul Mihaelei. Adevarul este ca acum, la sfarsit de emisiune, constat ca gusturile lui Catalin sunt cam indoielnice. Din cate fete frumoase au participat la emisiune, el le-a eliminat pe toate si a ramas cu cele care au jucat teatru mai bine, cele mai tupeuase si mai nerusinate. Parerea mea!

8 răspunsuri:
| Adina a răspuns:

Avand in vedere ca mereu o cheama la inalniri si chestii pe Mihaela.si ea sare in bratzele lui oh go on poate fii aleasa. oricum in primele 2 va ajunge :] dar si violeta poate castiga...cine stie
O lovitura de teatru devil
Oricum mie`mi place mai mult de Vio; p

| v1sE a răspuns:

M-am uitat de la inceput, eu sincer as fi aleso pe roxy(hambalista), dar acum ajunse in finala Mihaela si Violeta eu cred ca o va alege pe violeta.

| Andaa_2747 a răspuns:

Eu sincer cred ca ramane mihaela cu el pentru ca au o legatura mai stabila...

nu credeam ca o pastreaza pe violeta...adica mna...

roxanele mi se pareau mai ok decat mihael si violeta...

erau mult mai drautse.

mie imi place roxi hambalista.

era dragutsabig grin

:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mihaela... e aproape evindet.si mie imi place de Roxy. dar mare pacat ca a eliminato.era ea mai timida si ceva mai retrasa dar facea treaba buna cu ea, dar dk lui ii plac senzatiile tari, o va alege pe mihaela:*simpatik si ea.in schimb pe cealalta a lasat`o singura la masa(devilperfcect ca nu o suport)e clar ca nu are nici o sansa.id`uri ceva? al meu e asta aalexito69(sunt fatahee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mihaela...e aproape evindet.si mie imi place de Roxy .dar mare pakt ca a eliminato.era ea mai timida si ceva mai retrasa dar facea treaba buna uc ea,dar dk lui ii plac senzatiile tari ,o va alege pe mihaela:*simpatik si ea.in schimb pe cealalta a lasat`o singura la masa(devilperfcect ca nu o suport)e clar ca nu are nici o sansa.id`uri ceva?al meu e asta aalexito69(sunt fatahee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mihaela...e aproape evindet.si mie imi place de Roxy .dar mare pakt ca a eliminato.era ea mai timida si ceva mai retrasa dar facea treaba buna uc ea,dar dk lui ii plac senzatiile tari ,o va alege pe mihaela:*simpatik si ea.in schimb pe cealalta a lasat`o singura la masa(devilperfcect ca nu o suport)e clar ca nu are nici o sansa.id`uri ceva?al meu e asta aalexito69(sunt fatahee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iar asta?laughing

| fetitza a răspuns:

Eu cred ca Mihaela o sa castige pentru ca e mai aproape de varsta lui decat Violeta si are mai multa experienta de viata. dar cine stie? smug Mie imi placea de Roxy handbalista.pakat ca a eliminat-o.:X