| AnaliaDeepika a întrebat:

V-ati uitat la "Cautand-o pe Elisa"? Va placut? Ce credeti ca a patit Elisa? Luati fundita

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sa stii ca e interesant a plecat in club cu 2 verisori si o verisoara si ei au dansat si apoi a pipaito varusu santiagi iar alalalt avr a vazut apoi sau luat la cearta si ea a disparut parerea mea e ca elisa a fost furata de varusu santiago ca sa nu o mai poate vedea varusu eduardo.Merita sa te uiti sincer. Fundita?

4 răspunsuri:
| CaTaLiN41729 a răspuns:

Da eu m-am uitat:Au fost in ceva de genu spicy si a pipait-o ala cu coada si mai tarziu a sunat unu la tacsu si a zis Elisa e la mine. Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca verisoul Elisei are treaba cu rapirea ei...

| pwp a răspuns:

Buna!
eu ma uit love struck
imi place foarte mult
daca vrei, iti spun mai multe desptre telenovela, dar poate unii vor sa afle singuri!
da-mi mesaj privat daca vreisa -ti spun!

pa-pa

| GanduriScrise a răspuns:

Buna.Nu este adevarat ce zice anonim.Stiu eu povestea.
Elisa a fost in club unde varul ei,Eduardo a surprins-o pe ea si pe Santiago,celalalt var al ei sarutandu-se.Apoi,Elisa a disparut. Abia acum s-a difuzat la TV cine a furat-o intr-adevar.Cel care a furat-o a fost Bruno,unchiul ei,sotul Ceciliei, sora lui Mariano, tatal Elisei. Elisa si Bruno traiau o poveste de dragoste in trecut.Bruno i-a castigat increderea, iar acum este inchisa.