| ariana10 a întrebat:

V-ati uitat vreodata la emisiune Fenomene Dtranii de pe Discovery, v-a placut, sau nu?

Răspuns Câştigător
| Elena1234456 a răspuns:

"Fenomene stranii" vrei sa spui big grin. Da imi place cand ma uit cu prietenele mele cand facem o "petrecere in pijama". Cand sunt singura nu ma uit ca imi iese foarte frica si am impresia ca sunt fantome la mine in casa happy.

17 răspunsuri:
| danutza a răspuns:

Poi da ...pacat ca nu vin sa filmeze si la mine sa vada ce fenomene stranii le dau eu laughing

| JustMeFlory a răspuns:

Da, m-am uitat si in noaptea respectiva am dormit cu inima cat un purice! M-am speriat! Si de atunci nu ma mai uitlaughingSunt prea fricoasasad

| Diva a răspuns:

Ma uit la emisiune am vazut toate episoadele. E interesanta...

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Nu am putut sa admir la acea serie decat vocea naratorului si mai ales efectele folosite. Cat despre copii morti care nu vor sa plece din casa... mai vorbim! laughing

| ariana10 explică:

Stranii* scuze

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Da, m-am uitat de multe ori la emisiunebig grin

| catalina_2916 a răspuns:

Da.ma uit mereu...chiar imi place...desi cateodata mi se face cam frica laughing de aceea prefer s ma uit cu tata.ca si lui ii place mult aceasta emisiune...

| Independent a răspuns:

Da... m-am uitat si chiar par foarte adevaratebig grin

Răspuns utilizator avertizat
| Aries90 a răspuns:

O urmaresc mereu. big grin

| allexxa a răspuns:

Da sunt super... dar iti recomand daca esti fricoasa uitate reluare sau pe net(youtube)... e tot de la cap la coada si ziua... sper sa iti placa...:*:*:*

| Kandy a răspuns:

O urmaresc de ceva timp... ce pot sa spun e intersantawinking

| mariutza a răspuns:

Da imi place sa ma uit...este interesant... dar nu ma uit singura k atunci ma speriu de numa...am impresia k ma urmareste o fantoma

u?

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Da, ma uit aproape mereu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Urmăresc această emisiune, îmi place.
Pa, pa.

| EugenfanNadal a răspuns:

Da Foarte inTeresanta aceea emisiune... Te sfatuiesc sa vezi si Filmele The EXosrcim of emily Rose sau the haunting in conecticutt...inspirate din fapte reale...

| ariana10 explică:

Mie imi place dar sa ma uit doar la tara cu bunica chiar daca acolo e casa mai mare si sunt camere in care nu se umbla aproape deloc... oricum imi place