Tu crezi ca eu o duceam rau culcandu-ma la 3 si trezindu-ma la 12? acum va trebuii sa ma culc devreme ca sa ma trezesc devreme x( x_X
Nu...imi placea asa mult in vacanta! Mai ales ca stiu ce ma asteapta:teste initiale,teze, lectii de invatat, sa nu mai spun ca unii profi sunt de-a dreptul neintelegatori! Dar ce sa-i faci...asa e viata! Orcum, ABIA ASTEPT VACANTA DE IARNA:d!
Eu nu o sa ma pot trezi. De la 12 la 7 e diferenta :-)) si nu ma pot culca repede ). mai. nu e nimic daca prierzi primele 2-3 ore :-))
Intrebare capcana nu? cum sa-mi placa cand stiu ca mai am exact 4 ani de "parnaie"
Asta e o intrebare sau un raspun bineinteles ca cam nimnei nu se bucura sunt a 9-a deci ma asteapta 4 anui de infenr si scaune
Trec clasa a noua,asta inseamna profesori noi,colegi noi,incaperi noi,intamplari noi, deci sunt nerabdatoare sa le aflu pe toate, dar nu-mi convine programul.In vacanta ma culcam pe la 3-4, si ma trezeam la 11-12, iar acum sunt nevoita sa ma culc devreme,ca sa ma trezesc devreme.
Eu am o vorba:''Imi place scoala,dar nu-mi place programul''.
Si e adevarat.
Intr-adevar,in vacanta lenevesti,pierzi timpul degeaba,nu ai lectii,dar la scoala, pana la urma, e mult mai frumos.Esti cu prietenii,iesiti prin oras, chiuliti de la ore, radeti de profi in clasa.Recunosateti toti, va place la scoala.Partea proasta e ca trebuie sa invatam atatea chestii si sa ne trezim devreme.Dar se rezolva in pauze
Ce intrebare de baraj
Eu nu ma bucur deloc :@:@:@:@
Mult noroc maine ti PooooP :*