Cateodata da...ma consider dependenta! Dar nu prea sunt, doar ca stau mult p chaturi.
Interesantă întrebare.
Din păcate, eu nu.
Mă plictisesc deseori, actually. Dar na nu poţi zice că nu-i folositor, găseşti filme şi informaţii despre orice.
Nu sunt dependenta de net. Dar de TPU sunt. Daca nu intru, ma simt aiurea.Au fost zile in care nu am intrat, dar in ultima vreme intru destul de des.
Salut!
As putea rezista fara Net. Adica pana la urma as gasi altceva interesant de facut.
Nu... chiar deloc.chiar daca am multa treaba la calculator ma pot opri cand vreau. nu sunt genul de persoana care e obsedata de mess, hi5, si alte chestii
Sunt dependenta de net in sensul ca stau destul de mult pentru ca nu am ce face, e vremea urata si chiar nu am chef de nimic.as putea renunta oricand la el daca as vrea.
Nu. Eu consider calculatorul doar un hobby, dar pe care l`as putea inlocui oricand cu plimbari in natura si calatorii. E cu mult mai frumoasa natura decat lumea virtuala.
Nu, pentru ca imi place sa fac si alte lucruri mai interesante decat sa stau toata ziua numai pe net! paa.
Hello! Da! E foarte folositor, dar si foarte distrugator.Eu imi petrec mult timp in fata calculatorului si nu sunt obsedata de mess si alate chestii. Pur si simplu gasesc mereu ceva interesant de citit sau de vazut.
YukyTsukiyomi întreabă:
anonim_4396 întreabă: