Eu am fost pana acum cu prietenii in fiecare an.Anul asta nu cred ca voi mai merge, imi tot spune mama ca sunt prea mare.
Daca imi aduc bine aminte am fost cu colindul pana pe la vreo 16 ani.
Sa stii ca imi lipseste foarte mult acest moment, era minunat sa mergi sa colinzi si sa primesti orice, nu conta ca sunt nuci, covrigi, portocale, mere sau banuti.
Este poate unul din momentle minunate ale copilariei mele.
Pana la 12-13 ani. dupa aia nu am mai vrut
Acum mergem toti colegii la profesori!
Iti vine sa crezi sau nu, eu nu am fost niciodata cu colindul, decat in casa, la parinti sau la rude cand erau la noi de sarbatori. Nu o sa ma duc nici anul asta, cred.
Anul trecut ultima data. deci pana la 13 ani ...anul asa nu mai merg.
Nu era faza de bani, doar pentru distractie!
Prima oară am fost anul acesta, eram cu nişte colegi şi aveam nevoie de bani să ajungem acasă.
Ei bine, în doua blocuri de 8 etaje nu ne-a primit nimeni!
Poate o să mai încerc... altă dată. .
Pana la 13-14 ani merge sa te duci... apoi nu mai are nici un farmec, te faci de ras.
Am 15 ani si inca intentionez sa merg si anul' asta Ne place
Sper sa fie la fel de placut ...anul trecut am avut cu noi si'o chitara dar am ramas fara.
Aaaaaaaaaaaaaa, pana tarziu pe la 8 ani, dar v-am zis eram plangacioasa si-mi cadeau mereu pantalonii, eram slaba, dar pentru ca aveam parul blond si inelat, lung pana la mijloc si mama mi-l strngea in varful capului, am ochii albastrii, intotdeauna imbracata in rosu, mie imi dadea toata lumea de toate, dar imparteam cu ceilalti, imi aduc aminte ca un baiat din vecini a zis, nu mai merg frate cu Rebeca ca ne ia toti banii.
Pai...anul asta a fost prima data cand am mers.Am mers cu o prietena si am strans ceva. Dar dintr-un bloc gen,, turn'' nimeni nu a vrut sa primeasca. Abia cand am sunat la interfon la apartamentul 26 a raspuns cineva. Dar n-am mai urcat pana acolo.
FriendsShow întreabă: