Da imi e foarte frica de moarte, nu pentru mine cat pentru familia mea, eu as muri... sfasit insa ei ar ramane cu durerea
Nu, de ce? In viata trebuie sa infruntam orice cu fruntea sus, cind va veni acest moment va veni, nu putem sti.
Nu zic ca mi-e frica, insa nu as vrea sa mor acum si sa imi parasesc prietenii si familia, nu sunt pregatita
Nu imi e frica pentru ca stiu ca e inevitabila. Face parte din viata noastra, de aceea ar trebui sa incercam sa fim toti mai buni si sa zambim cat mai mult.niciodata nu vom stii cand o facem pentru ultima oara!
Pt sesgiu25bc:colegei mele de camera care vrea sa-l vada pe dumnezeu.la fel zice si matusa mea, si chiar crede asta, dar ea vorbeste ca sa nu taca.
Scz da e prea stupida intrebarea...cui nu i-ar fi frica?
Acm sa nu te iei de mine!
Exact ce ziceam sa nu te iei de mine...
eu asa sunt de parere...cate rasp negative s-au dat si cate "pozitive" asa ca ce...
Bravoo guralivul! daca ar veni cineva(nu stiu cine) si ti-ar zice ca mai ai 3 zile de trait ce ai face? ai sta linistit la TV? bineinteles k nu!
Imi place de cei care raspund cu seninatate ca "nu". ce usore sa faci pe-a filozoful pe tema asta.nu doresc la nimeni ducandu-se la doctor sa auda ca au o boala incurabila si mai au cateva zile de trait. cand nu stii e cu totul altceva. dar cand stii datele problemei se schimba.moartea face parte din viata. asta o stiu si eu. e usor de spus.este imposibil sa nu-ti fie frica de moarte daca nu ai trecut macar odata pe langa ea si i-ai simtit mirosul.
Frica de moarte te face uman. mie imi este frica, deoarece nu stiu ce se va inampla dupa aceea, pot sa dispar definitiv, sau poti afla ca tot ce ai crezut pe parcursul vietii ca exista un Dumnezeu nu ar fi adevarat... de aceea imi este frica
Yurisa întreabă: