| JustLauren a întrebat:

Va este frica de Apocalipsa? argumentati raspunsul de ce da...sau de ce nu

ca o data si odata tot trebuie sa vina...

Răspuns Câştigător
| baby C a răspuns:

Nu imi este frica dwe apocalipsa...
ci de ce o sa train in acele vremuri
doar cand ma gandesc ma iau fiorii...
dar tie ti frica?

10 răspunsuri:
| costymaximus a răspuns:

Nu, nu mai am timp sa ma gandesc si la ea! La urma urmei toti o sa murim, nimeni nu este nemuritor.

| Arthur a răspuns:

Nu de apocalipsă ci de ceea ce vom fi nevoiţi să trăim în acele vremuri.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mi-este frica de Bau-Bau! Fiindca, nu-ti poate fi frica de ceva ce nu exista. Insa, mi-e frica sa nu am o moarte in chinuri, atunci cand o veni vremea. In rest, traiesc in fiecare zi, ca si cum ziua aia ar fi ultima, n-am nimic de pierdut.

| L a răspuns:

Asa si asa, ideea este ca tot o sa murim candva deci. ma bucur de viata pana o sa vn apocalipsa happy

| 334499 a răspuns:

Cel mai bun raspuns e de departe a lui bitter sweetwinking

| CosteaVlad a răspuns:

Dacă o să vină după ce o să dăm noi în primire, categoric nu are de ce să-mi fie frică... laughing

| Farcas a răspuns:

Nu mi-e frica... E o noua incercare a vietii.Am citit ca vor veni vremuri grele(zile saptamani sau chiar luni) in care vom trai fara bani, lumina si electricitate. cei care vor putea supravietzui vor putea intra in noua era. iar restul am auzit ca v-or muri.nu stiu cat e de adevarat, dar trebuie luata in considerare si aceasta informatie.

| hugo a răspuns:

De ce ti'e frica nu ai cum sa scapi! Deci nu pentru ca odata si odata toti ajungem tot acolo!happy

| Stardust_8913 a răspuns:

Eu sunt de părere că nu Apocalipsa nu va fi ceva brusc. Consider că suntem deja în prim proces apocaliptic, ne vom distruge singuri, nu Creatorul. Ceea ce este mult mai grav, căci totul se va petrece încet. Îmi este teamă de vremurile groaznice ce vor urma.

| JustLauren explică:

La fel ca tine