Konving? Serios? Din ce țară ești?
ps. Tu nu ai prieteni. Sau dacă ai te urăsc...
Chiar asa crezi tu? mai vedem...
Sunt destul de multe sanse, daca dam mana cu mana, tastatura cu tastatura si opinie cu opinie, ca sa fie aceasta intrebare: http://www.TPU.ro/......sa-decizi/
Ce legatura are chestia cu invatamantul?
In fine...Mult succes! Dar inca nu ai facut nici macat 100 asa ca nu stiu daca o sa reusesti. Ei bine orice este posibil.
Era o intrebare...despre ce ai face tu in legatura cu invatamantul si pe cine preferi tu...si ce lege aprobi tu si are deja 800 si ceva de raspunsuri
În momentul acesta răspund la întrebare.
Dar vino şi tu cu ceva ca să genereze un aflux de răspunsuri.
Poate doar dacă se punde de o ceartă pe temă religioasă pe aici, altfel nu prea sunt șanse.
Nu prrea cred ...Eu as fi scris :
Va fi asta intrebarea cu 100 de raspunsuri pe TPU?
Asta este una dintre cele mai stupide, tampite si cretine intrebari pe care le-am vazut vreodata! Na, ca ti-am lasat si eu un raspuns.Ti-ai atins scopul.
Pff, numa 45 ai pân acu? Hai c-am avut eu mai multe răspunsuri la o întrebare și nici nu m-am chinuit atât. Oricum nu câștigi nimic din asta...așa că-i inutil.
Depinde...
daca toata lumea raspunde si apoi da link-ul cu intrebare-a mai departe atunci poate daaaarrr 1000 e un cam mare, mai bine iti cobori asteptarile macar la 500 sau nu stiu dar nu cred ca exista intrebare pe TPU cu atatea raspunsuri
Dacă întrebarea asta va strânge 1000 de răspunsuri, eu am să mă arunc într-o piscină cu acid sulfuric. ^^
Nu va dati seama ca raspundeti? cu cat ziceti mai mult ca nu are o sa aiba pentru ca raspundeti chiar voi.
Tot e bine. decat deloc.
Normal. Un an nou fericit
Deja a trecut . La multi ani!
Eu de abia asteptam sa vina pentru a imi pune o dorinta Acum ca a trecut nu ma mai intereseaza, pot sa ma culc.
Somn usor atunci. Sper sa ti se indeplineasca
Si eu...Am mare nevoie de ea acum. Ti-as ura si tie somn usor dar nu cred ca te vei culca prea curand. Poate nu e o intrebare tocmai ok dar totusi tot o pun... Ai facut Revelionul singur? Ai stat pe site mult timp si cred ca ai 20 si ceva de ani si de obicei tinerii se distreaza.
Da, ai dreptate. . Dar... prea complicat.
Pai... Imi pare tare rau de tine si as fi vrut ca eu sa stau singura, dar mama nu, nu cum sa raman acasa?! Ma abtin sa zic,, De ce?'' asa ca te las in pace si sper ca totul sa-ti mearga bine
Nu trebuie sa-ti para rau. Eu am ales sa fie asa.
Cred ca ai ales sa fii singur pentru ca treci printr-o perioada mai dificila(sau naspa).
Nu e chiar asa. Dar nu trebuia sa fii in pat la ora asta? Ziceai ca te culci.
Si ce as mai vrea... Dar nu-s la mine acasa iar patul e full, mai si sforaie de zici ca a dat cineva patul pe vribatii. Eu stau si incerc sa dorm cu [,] capul pe tastatura dar am prietenii ''bunii'' care imi dau BUZZ si imi trimit mesaje...
Daca o sa aiba macar 200 o sa-ti dau funda.
))
hai maaaaaaaa