In masura in care ajungem sa vorbim deschis despre asta amandoi. Nu sunt genul sa fac pe detectivul.
Normal ca ma intereseaza, dar nu in asa fel incat sa o spionez. Daca are vreo problema, cu ceva din trecut normal ca as cerceta, as intreba prietenii and stuff.
Uneori da. Ma intereseaz daca a aavut probleme mai mult, ma intereseaza daca se intelege cu parintii cu cei din famile. Ma intereseaza in ce anturaja e cu ce fete umbla. ce fel de prieteni are.
Daca e cu mine vreau sa ii fie bine, vreau sa stiu si eu in ce ma bag.
Nu prea ma intereseaza cu cine a umblat atata timp cat nu o cauta sau nu vine discutia de el/ei
Mmm...nu chiar, pentru ca ce a fost a fost...mai important este viitorul si prezentul. dar uneorii daca este nevoie, ma interesez si de trecutul persoanei respective
Pe mine nu ma intereseaza trecutul persoanei iubite atata timp cat acesta ni-i afecteaza prezentul.
ex: daca inainte de a fi cu mine a fost cu cine stie ce fata, nu ma intereseaza ce a facut cu ea atata timp cat nu il mai cauta si il lasa sa isi vada de viata lui alaturi de mine.
sper ca te-a ajutat parerea mea.
o zi buna!
paaa
Lenu7
Pana a ajunge sa ma intereseze, curiozitatea nu imi va da pace.
Trebuie sa cunosti persoana pe care o iubesti, nu?
Da
Uite sa iti dau un exemplu:
Acuma 4-5 luni m-am impacat din nou cu "x". Dupa o saptamana iar m-am "combinat" cu ea si inca sunt .
Deci da, dar depinde de tine.
Pai da
si din mai multe motive...adica ma poate interesa asa ca sa stiu cate ceva despre fostele lui, sa imi dau seama daca fostele sunt mai bune decat mine si chestii de genu', comparatii sau curiozitati
te puuup fundita? pliz
Da... Dar mereu ma fac ca nu ma intereseaza. Ei bine acum nu mai avem nici o sansa dar cand eram impreuna asteptam momentul potrivit pentru al intreba de trecutul sau caci altfel sar fi simtit jignit.Cateodata imi spnea fara sa il intreb, dand`umi dovada ca intr-adevar incredere in mine. Daca ai intrebat presupun ca esti intr-o situatzie asemanatoare. Oricum ar fi sper ca sfaturile mele ti-au fost de ajutor. fundita?