ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a întrebat:

Va mai amintiti intrebarea aia deliranta cu scoicile de Dunare de acum vreo 4 luni?
Daca nu, nicio problema! A aparut alta! Cu curatatul burtii pentru ciorba de burta. De ce naiba mai apare la intrebari fara raspuns, daca are deja vreo 40 de raspunsuri?
Cat de idiot poate sa fie cineva, incat sa nu priceapa nimic din 40 de raspunsuri?

Răspuns Câştigător
| Silvia a răspuns:

Am vazut-o si eurolling on the floor.
Poate nu a inteles omu`...mai explicati-i o datalaughing.

11 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

Are o gramada de raspunsuri corecte! Pana acum, curata toata vaca1

Cu penseta!

Fir cu fir!

Ma scoate din pepeni!

Altminteri, adminii au mare grija sa curetze site-ul de intrebarile/raspunsurile noastre, dar asta zace pe site de vreo saptamana si...nimic!

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 explică:

@NicuNebunu: Nu, Nicule! Asta intrebare am pus-o ca sa te scot pe tine din barlog! laughing laughing laughing

| Flav a răspuns:

Cred ca asteapta sa raspund eu ca sa-mi dea fundita.thinking

| Flav a răspuns:

Hei, relax. Nu noi ar trebui sa ne agitam. Eu zic ca alllina a injurat de multe ori pana acum. Iti dai seama sa dai pe intrebare si sa vrei sa fii prima si sa ramai socata ca are atatea raspunsuri si n-ai apucat.hee hee A si blestemat-o ca sa stea acolo vesnic.hee hee

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Și totuși... Cum se curăță burta!?!?

Janina
| Janina a răspuns:

Probabil e o defectiune ceva... oricum intrebarea cu scoicile devenise ceva normal laughing era de-a casei

| hândel a răspuns:

Nu-i vina respectivului, ci a sistemului, ori vina adminului caruia-i place sa ne chinuiasca. laughing

| BUBULINA a răspuns:

Mda cum sa nu imi aduc aminte
ca doar am primit funditahee hee

| gabitza_3022 a răspuns:

E foarte enervanta intrebarea aceea si nici exprimarea nu e corecta..eu ma gandeam ca trebuie sa isi curete ea burtastraight face

| stetoscop a răspuns:

Probabil e nou pe site respectivul si nu se pricepe inca. Cred si eu ca au omis s o scoata de la intrebari fara raspunsuri

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu e idiot, e doar mai curios decit altii. Raspunsul corect insa nu a venit, asa dar... ca sa-si curete eficient burta, trebuie sa-si vire degetu' pe git si sa-si vomite matzele rolling on the floor