Aveam 7 ani cand s-a intamplat asta. Parintii mei trebuiau sa plece pana in America pentru treburi la serviciu asa ca m-au lasat cu bunica mea in grija. Primele doua nopti am adormit linistita doar ca mai auzeam din cand in cand niste sunete. A treia noapte a fost diferit. M-am trezit in toiul noptii ca vreau la baie. Am incercat sa o trezesc pe bunica mea dar nu am reusit si asta insemna un singur lucru... Trebuia sa traversez holul in toiul beznei ( da imi era frica de intuneric pe atunci). M-am dat jos din pat linistita ca sa merg in fata usii. Totul era intunecat si infricosator. Mi-am luat curaj si am fugit pana la capatul holului aprinzand becul. Am usurat linistita si am aprins si becul la baie intrand. Cand m-am spalat pe maini am observant ceva in spatele meu... Ca o silueta neagra dar cand m-am intors sa vad nu era nimic. In cele din urma m-am intors in pat si am adormit langa bunica mea. ( NU e infricosator pana acum nu? Stai un pic) De dimineata cand m-am trezit patul meu era rosu si bunica mea avea un cutit infipt in piept. Am urlat atat de tare ca am trezit vecinii care au sunat la 112. Ceea ce e mai infricosator e ca nu era vreo amprenta pe acel cutit si nici o urma de faptas. Asta imi de de gandit doua lucruri: 1. Bunica mea era moarta cand am vrut sa merg la baie
2. Oare silueta cea neagra a facut-o?
In final am ramas traumatizata
12Hsgsvu12 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: