| katalinakarina a întrebat:

Va merg cartelele frog?

24 răspunsuri:
| Seby90 a răspuns:

A mea tot fugea, i-am taiat picioarele. Si cu o privire foarte malefica m-am uitat la ea si am tipat in timp ce o faceam " UNDE O SA FUGI CAND O SA ITI TAI PICIOARELE ". A plans putin, a durut-o.

| LaurC a răspuns (pentru Seby90):

rolling on the floor)))))

| Seby90 a răspuns (pentru LaurC):

Nu mai radeti ma de mine. ce am ceva pe fata?sad

Mi-am amintit de chestia aia, din autobuz: compostorul merge? laughing
Si normal ca oamenii faceau haz, si intelegeu tampenii.

Aparent e mai usor sa spui merge decat funcitoneaza

Dar si oamenii, au un stil de-a comenta si sunt asa atenti la greselile altora...

Pentru ca le este usor sa o faca, imagineza-ti, este mai usor sa evaluezi o persoana decat sa fi tu corect la randul tau. Personal, incerc mereu sa ma perfectionez :p, nu ca ma laud. Dar urasc sa mi se dea peste nas cand gresesc... Plus ca am si fobia perfectiunii, atunci cand fac ceva trebuia sa imi iasa perfect, la zecime de milimetru. asa obsedat sunt uneori laughing.

Amuzant. Eu acum ceva timp in urma aveam chestia asta fixata in cap. Voiam sa fac totul perfect, si in ceea ce faceam (desen), se observa ca ma stradui prea mult, si devine prea mecanic. Am spus let it be, perfectiunea e plictisitoare, si nu am renuntat, am invatat in continuare chestii, dar sunt mai calma si mai relaxata. (credstraight face)

Partea mea artistica este dezvoltata doar inspre grafica (dar aici ma refer la scheme, si ilustratii, la orice altceva dau fail, nu pot face pictura / desen) si literatura. Nu pot sa fiu de acord cu tine ca nu am incercat partea aceea intunecata (in principiu pentru ca am un deficit de atentie). Dar in ceea ce fac, pana si la munca... totul trebuie sa fie perfect, practic de asta mi-am pastrat si locul de munca, daca nu plecam de mult laughing.

Te pricepi bine la desen? :p

"..practic de asta mi-am pastrat si locul de munca, daca nu plecam de mult"laughing

Da, sunt la un liceu cu profil. Mai nou mi-am luat tableta grafica, lucrez in Photoshop si...sunt la inceput dar am multe schite si "incercari".

Wacom, stiu. Eu ti-am sugerat tableta :p. Cum iti pare photoshopul? Eu lucrez cu el de 6-7 ani, cu multe pauze ce-i drept. M-am intors inapoi in perioada cand a iesit cs6 si cand am vazut partea cu 3d, am fost uimit...

Aaaa da chiar. Tu mi-am sugerat-o!
La inceput am fost "straight face", dar apoi am inceput sa scotocesc prin toate cele, si am prins oarecum schema. Acum...nu stiu ce sa zicthinking Nu am lucrat la efecte, si edit, dar desenez mult, si consider ca stiu chestiile de baza.

p.s: am facut varza, intrebarea fetei cu "cartelele frog" laughing

Ma rog, mai sunt inca vreo 10 intrebari pe acelasi subiect. Cui ii pasa!

| katalinakarina explică (pentru LaurC):

Cam asa ceva laughing)). m-ati lamurit laughing

Subtil laughing

| Seby90 a răspuns (pentru katalinakarina):

Apropo, duck face. Te urasc deja.

Adica... ce. Ce am zis? sad!

Nimic, mai. Ai fost doar... directlaughing

| katalinakarina explică (pentru Seby90):

Ziceam ca m-ati lamurit in legatura cu cartela laughing))... oricum, si-a reveniiit smugsmugsmug

| Xenya a răspuns:

Da

| MrEvil89 a răspuns:

Da.ai una si iti face probleme?

| katalinakarina explică (pentru MrEvil89):

Daaa. nu merge sa sun sau sa trimit sms, decat sa primesc straight face

| BitKode a răspuns:

Nu merg ca nu au piciore laughing am glumit nici mie nu imi merge cartela frog de vreo 30 minute

| Killer32 a răspuns:

Mie nu imi merge am fost un bleg cand am cumparato nu este buna de nimic cumpara alta ca la glumetii asta-i nu le poti face nimic straight face