A mea tot fugea, i-am taiat picioarele. Si cu o privire foarte malefica m-am uitat la ea si am tipat in timp ce o faceam " UNDE O SA FUGI CAND O SA ITI TAI PICIOARELE ". A plans putin, a durut-o.
Pentru ca le este usor sa o faca, imagineza-ti, este mai usor sa evaluezi o persoana decat sa fi tu corect la randul tau. Personal, incerc mereu sa ma perfectionez :p, nu ca ma laud. Dar urasc sa mi se dea peste nas cand gresesc... Plus ca am si fobia perfectiunii, atunci cand fac ceva trebuia sa imi iasa perfect, la zecime de milimetru. asa obsedat sunt uneori .
Amuzant. Eu acum ceva timp in urma aveam chestia asta fixata in cap. Voiam sa fac totul perfect, si in ceea ce faceam (desen), se observa ca ma stradui prea mult, si devine prea mecanic. Am spus let it be, perfectiunea e plictisitoare, si nu am renuntat, am invatat in continuare chestii, dar sunt mai calma si mai relaxata. (cred)
Partea mea artistica este dezvoltata doar inspre grafica (dar aici ma refer la scheme, si ilustratii, la orice altceva dau fail, nu pot face pictura / desen) si literatura. Nu pot sa fiu de acord cu tine ca nu am incercat partea aceea intunecata (in principiu pentru ca am un deficit de atentie). Dar in ceea ce fac, pana si la munca... totul trebuie sa fie perfect, practic de asta mi-am pastrat si locul de munca, daca nu plecam de mult .
Te pricepi bine la desen? :p
Aaaa da chiar. Tu mi-am sugerat-o!
La inceput am fost "", dar apoi am inceput sa scotocesc prin toate cele, si am prins oarecum schema. Acum...nu stiu ce sa zic Nu am lucrat la efecte, si edit, dar desenez mult, si consider ca stiu chestiile de baza.
p.s: am facut varza, intrebarea fetei cu "cartelele frog"
Cam asa ceva )). m-ati lamurit
Apropo, duck face. Te urasc deja.
Ziceam ca m-ati lamurit in legatura cu cartela ))... oricum, si-a reveniiit
Daaa. nu merge sa sun sau sa trimit sms, decat sa primesc
Nu merg ca nu au piciore am glumit nici mie nu imi merge cartela frog de vreo 30 minute
Mie nu imi merge am fost un bleg cand am cumparato nu este buna de nimic cumpara alta ca la glumetii asta-i nu le poti face nimic
Alecsaandrra întreabă:
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: