Inca ceva: sex de 1-2 ori pe zi inseamna sanse minime de a ramane insarcinata. Frecventa optima este o data la 2-3 zile, atunci calitatea spermei este maxima. Probabil atunci ai pierdut o sarcina, cand ai sangerat asa de mult.
Nu dispera, o sa ai un copil daca ti-l doresti asa de mult. Dar mergi si la alt medic, poate la o clinica mare de obstetrica si poate te vor ajuta cu ceva.
apropo...incearca si pe cale homeopata cu plante care stimuleaza ovulatia si plante de fixare a sarcinii!
eu am avut o problema cu gatul acum cativa ani si m-am vindecat cu plante si nicidecum cu teancul de medicamente pe care le-am inghitit!
Incearca si la alti medici daca nu da rezultate!
eu una...nu am incredere in medici! auzi atatea pe la televizor...ca daca nu ai ...bani nu te rezolva nimeni!
eu.una...cat am stat in maternitate(am facut cezariana) am imprastiat bani in stanga si-n dreapta.Am vazut si cazuri tratate cu..."partea dorsala "daca pot spune asa.doar pentru ca n-au avut bani sa dea!
e teribil ce se petrece in lumea medicala romaneasca!
oricum... daca mai incerci...incearca la cabinete particulare si la un doctor cu specializari multe!
mult succes!