Ma opresc doar din amabilitate si bun-simt, fiindca stiu ca cel care ma intreaba scoate un ban pe tema asta si o face pentru. bani si nu pentru jocuri politice sau reclama pentru. nu stiu ce produse.
Da, fiindca persoanele care ma opresc primesc bani in functie de sondajele realizate.
Daca nu cumva sunt foarte grabita (nu prea sunt), ma opresc, indiferent de tema. Cred ca din empatie, am facut si eu sondaje cam o saptamana in primul an de facultate si stiu ca fiecare sondaj realizat conteaza ca sa iti iei banii; mai ales ca sefii "resping" multe, pe motiv ca nu sunt corect realizate.
Daca am timp ma opresc pentru ca stiu ca persoanele care le fac primesc bani pentru asta. Si pot sa-i ajut.
Depinde de cheful si timpul pe care il am dar in principiu da pentru ca si tinerii aceia trebuie si ei sa manaince o paine.
Din moment ce am un cuvant de spus legat de intrebarea care imi este adresata....de ce nu?
Nu pot acum, scuzati-ma! Ma grabesc! Asa raspund de cele mai multe ori pentru. ca nu ma intereseaza ce au de spus si, nu pot sa ma prefac ca-i ascult cand n-o fac. Asta-s eu.
De cele mai multe ori ma opresc.am facut si eu anul trecut sondaje si stiu cum e sa fii refuzat/a
Ma opresc, daca nu ma grabesc, doar pentru cel care le face, deoarece este platit.
Jdjsnshxjxjshdhx întreabă: