Imi plac multe desene animate.
Tom&Jerry, Familia Flinstone, Scooby-Doo, Fineas&Ferb, Johnny Test, Spioanele, Kid vs Kat, Dexter's Laboratory etc.
Familia simpson, famili guy, american daddy. imi plac desenele pentru adulti. uitasem... si shin chan.
Pai imi plac mult anime de ex: Naruto, dead notebook si multe altele, imi mai plac si desenele clasice: Tom and Jerry, Bux Bunny, Familia Flinston sunt preferatele mele
Din cele din vremea asta: casa foster pentru prieteni imaginari, chowder dar alea dupa fox kids mi'au furat inima
Eee! O intrebare pentru mine![glumesc]
DA...Imi plac : Phineas and Ferb, Copii de la 402, Viata cu Louie, Ed Edd si Edy. :X
Tom and jerry, kid vs cat, scooby doo, zack si cody ce viata minunata, hannah monthana, phineas si ferb
Pai.:d Hannah Montana, H20, Zack si Cody ce viata dulce, High School Musicol kid vs cat, phineas and ferb.Etc
Scooby Doo, Tom&Jerry, Looney Toons, Courage, The Cowardly Dog, The Powerpuff Girls - de pe Cartoon Network, si Inconjurul lumii in 80 de zile cu Willy Fog, Arthur, Bibi Blocksberg, Urmel - de pe Minimax(acum nu ma mai uit decat la Scooby Doo si Tom&Jerry. Celelalte nu mai dau la posturile respective!
Ooooo pai multe...Viata cu Louie, Lumea lui Bobby, Eek the cat, The why why family, Peter Pan, Printesa Sisi, Caine rau, Copii de la 402, Dosarele secrete ale cainilor detectivi, Denis pericol public, Mica sirena si multe altele de pe fox kids.
De pe Cartoon Network mi-au placut si-mi plac urmatoarele The Flinstones family, The Jetsons, Cow and Chicken, Lu, Mike & Og, The Mask, Dexter Laboratory, The Power Puff Girls, Tom & Jerry, Ed, Edd and Eddy, Courage The Cowardly Dog, Top cat, Johnny Bravo, Looney Toons, etc.
Iar de pe Minimax imi place Arthur, Franklin, Urmel, Zambetul lui Sharon, etc.
Nu prea am desene preferate din ziua de azi pentru ca nu-mi plac, cele vechi raman pe primul loc.:X:X:*Papa
Tom and jerry, kid vs cat, scooby doo, zak si cody fac echipa, hannah monthana, phineas si ferb