Da:]
Uneori
Sunt tari
Punctul culminant!
Si cum scire acolo...in exclusitate x se cearta cu y.se iau la hartza)
Pentru mine e o pierdere de timp. Au audienta si cred ca se uita multa lume, probabil cei mai invarsta din lipsa de ocupatie.
NeOStyle97, aceasta era o intrebare in care, practic, nu se putea lua fundita. Dar ti-am dat-o pentru ca presupun ca e minunat sa ai prima ta fundita.
Nu, cei care fac cearta sunt niste oameni necarturari, fara educatie, sau fara cei 7 ani de acasa.Persoana data a fost invitata la cutare emisiune ca sa-si expuna parerea sau da deie raspuns la intrebari dar nu sa faca scandal cu celelelte persoane, oare ei nu isi dau seama ca ii privesc o lume intreaga? Nu e frumos, e concluzie isi fac telespectatorii despre cei care fac scandal? Mai sunt ei mai apoi respectati pentru ceea ce au facut? Daca sa ne gindim si trebuie sa-si deie si ei seama ca sunt in public si sunt oameni cu care se mindreste o intreaga tara, si dupa aceea se mai mindreste poporul cu ei? Nu.Nu imi plac emisiunile cu scandal dar nu e ceva normal, si nu ar trebui sa ne placa si nici macar sa fie asa fel de emisiuni.
Cred ca ai inteles ce vreau sa spun...pa,pa!