| Ana_8420 a întrebat:

Va plac emisiunile cu scandal? rolling on the floor

Răspuns Câştigător
| NeOStyle97 a răspuns:

Clar lucru big grin

9 răspunsuri:
| lol1232 a răspuns:

DA evident, doar uneori si unele rolling on the floor

| User a răspuns:

raised eyebrows

(dfjanadnaja)

| Adina a răspuns:

Da:]
Uneorihee hee
Sunt tariblushing
Punctul culminant! laughing
Si cum scire acolo...in exclusitate rolling on the floor x se cearta cu y.se iau la hartzalaughing)

| Elle a răspuns:

Nu! Mi-e scarba de ele!

| pauladrian a răspuns:

Pentru mine e o pierdere de timp. Au audienta si cred ca se uita multa lume, probabil cei mai invarsta din lipsa de ocupatie.

| Ana_8420 explică:

NeOStyle97, aceasta era o intrebare in care, practic, nu se putea lua fundita. Dar ti-am dat-o pentru ca presupun ca e minunat sa ai prima ta fundita. happy

| 9999azucena9999 a răspuns:

Depinde, uneori da, alteori nu.

| ViSe CoLoRaTe a răspuns:

Nu, cei care fac cearta sunt niste oameni necarturari, fara educatie, sau fara cei 7 ani de acasa.Persoana data a fost invitata la cutare emisiune ca sa-si expuna parerea sau da deie raspuns la intrebari dar nu sa faca scandal cu celelelte persoane, oare ei nu isi dau seama ca ii privesc o lume intreaga? Nu e frumos, e concluzie isi fac telespectatorii despre cei care fac scandal? Mai sunt ei mai apoi respectati pentru ceea ce au facut? Daca sa ne gindim si trebuie sa-si deie si ei seama ca sunt in public si sunt oameni cu care se mindreste o intreaga tara, si dupa aceea se mai mindreste poporul cu ei? Nu.Nu imi plac emisiunile cu scandal dar nu e ceva normal, si nu ar trebui sa ne placa si nici macar sa fie asa fel de emisiuni.

Cred ca ai inteles ce vreau sa spunwinking...pa,pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie unul mi se par penibile. Mai ales ca sint regizate si au strict scopul de a mari audienta.

Întrebări similare