Sunt bune unele... spre exemplu::''a ta pentru totdeauna''. e o telenovela extrem de pura sh frumoasa.
Imi place un film indian foarte mult"Prietenii mei, elefantii". De fiecare data cand vad filmul, plang.
Pai nu prea ma uit la telenovele... dupa cum am mai zis sunt o pierdere de timp.
niciodata in viata reala nu se va intampla ce se intampla in filme
Hm...imagineaza-ti o mare pancarda cu un NU scris maaare.
Spuenti-mi si mie ce vedeti interesant la filmele indiene.
Daa mie imi place A ta petru totdeauna e foarte frumos filmul ala indian e pe national tv de la ora 17:30 :*:*:*:*:*:*:*:**::X:X:X:X:X:X
Hmm ...am pus si eu o intrebare asemanatoare si nu am pirmit raspunsuri prea incurajatoare
Ce pot sa zic?
Sunt innebunita dupa filemel indiene, dupa Shahrukh khan :X, dupa "Om shanti om" si "kal ho na ho" , dupa Sharad Malhotra si dupa "A ta pentru totdeauna" ...sa mai continui?
Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...in special cele mai curatele...cu actorii vechi, adica care au acum in jur de 30 sau 40 sau 60 ani...nu cu alde 2 ca alea prea au ajuns sa arate tot pe ecran... dar in general da, iubesc filmele indiene...si telenovelele... dar numai sud americane...
Ador filmele indiene. In special tot ce tine de India. Sharad si divyanka sunt foarte buni prieteni nimic mai mult. Filmul A ta pentru totdeauna are 700 de episoade in India si la noi in Romania va avea 350.
In general, da! mai mult cele in care se canta cat mai putin.De exemplu, nu pierd nici un episod din,, A TA PT TOTDEAUNA" - imi place povestea filmului.Doar ca nu imi place finalul...cred.