| ๓єllเครtคг a întrebat:

Va plac noile mele look-uri? Am 10 ani si jumatate!

http://looklet.com/user/825678/looks

4 răspunsuri:
| TeREe a răspuns:

Unele da dar unele nu

| ๓єllเครtคг explică:

Poti sa-mi spui care iti plac si care nu? Si poti sa-mi spui de ce nu-ti plac?

| Mikiee a răspuns:

Look.urile tale sunt foarte frumoase. Doar ca ar trebui sa incerci sa creezi mai indraznet. Spun asta din prprie experienta, pentru. ca la inceput si eu cream look.uri casual, sau simple. Apoi cineva mi.a aratat niste look.uri ale unor persoane diferite [destul de populare si de vizitate] si am realizat ca daca o fac, macar sa o fac cum trebuie. Iar daca vrei sa ai mai multi vizitatori, du.te la o persoana careia ii place un look de.al tau si apasa pe inima de la profilul persoanei, ca sa vezi cine ii le.a dat. Apoi alege de acolo o persoana pe care nu o cunosti si pe profilul careia nu te.ai uitat. Du.te acolo si da.i inimi si poate si comment.uri dragute. Incearca asta de mai multe ori, si persoanele respective iti vor scrie/ aprecia si ele look. urile.
Sper ca te.am ajutat.

| Inutza0102 a răspuns:

Da sunt super tari unele si altele sunt frumoase dar alea super imi plac cel mai super.cum ar fi costumul de baie,sau original sau mortal,in oras,rafinat, banchet, de zi cu zi astea imi plac foarte mult dar si restul! bafta in continuare!