Ador pisicile. Ele sunt tot timpul meu liber, mai ales pisoiul meu care doarme cu mine, stra cu mine iar daca plec plange. Am avut 6 dar cel mai frumos si iubit l-a prins cainele intr-o zi blestemata, acum o saptamana. Mi se rupe ainima cand il vedeam chinuiindu-se sa moara. Am plans mult.
Deci da ador pisicile, am o intreaga galerie foto cu pisoiul meu pe calculator si imi place ca se ataseaza si el de mine:X
Da, normal am 6 pisici si aodr sa stau cu ele si sa ma joc cand sunt mici sunt mai dragalase, mai jucause
Da,imi plac foarte mult doar ca acum nu mai am pisica deoarece a murit ca era batrana, o aveam de 10 ani.Imi plac pisicile foarte mult dar animalul meu preferat este catelul.Pur si simplu iubesc foarte mult cateii dar asta nu inseamna ca pisicile nu le iubesc. Dupa parerea mea toate animalele sunt frumoase si merita iubite deoarece, exact ca si omul toate au ceva special care te face sa le iubesti.
Da.Am avut cateva pisici (vreo 3-4). Dar toate au disparut .
Eu totusi mai vreau o pisica dar nu ma lasa parintii
Eu iubesc ff mult pisicuţele sunt animalele mele preferate, sunt micuţe, pufoase, drăgălaşe şi jucăuşe.
Am avut un motan când eram mai mică, l`au dus la bunica, mânca puii şi l`au lăsat în pădure
mi-aş dori şi acum un micuţ animal de companie, o pisicuţă dar nu am voie
Da mult, sunt asa dragalase, mai ales cand sunt pui, sunt un fel de lei in miatura, si caini imi plac dar pisicile ma atrag mai mult.
Iubesc pisicile! in fata blocului am cateva! iar una dintre ele e femela si a fatata de curand si am toata ziua griza de puii ei. Are vreo 4 pui mici si colorati
Da pentru mine pisicile sunt pe locul unu cainii pe locul doi.Imi plac mult animalele chiar si soarecii . Urasc oameni care urasc pisicile
Davyduchiha2001 întreabă: