| Anonim1045 a întrebat:

Va plac ploile de primavara? Eu le ador!

Răspuns Câştigător
| DianaXoXo a răspuns:

Imi plac atunci cand tuna, fulgera si bate vantu tarelove struck...si eu sa fiu pe afara in acel moment

19 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Imi plac la nebunie. Uneori merg pur si simplu prin ploaie decat sa ma adapostesc. Parca renasc.

| Catalion a răspuns:

Imi place cand ploua. Nu numai ca ploaia curata natura de poluare dar mai curata putin si "prostiile" acestei lumi.

| Cσσкiє a răspuns:

Şi eu! [:X]. Mi-ar plăcea să stau în ploaie, să nu fie nimeni pe drum. Dar, dacă nu pot, (am avut foarte multe boli şi am imunitate scăzută, acum o lună şi ceva am avut pneumonie), aşa că prefer să stau în casă pentru siguranţa sănătaţii mele. Îmi plac ploile de primăvară pentru că norii ne învăluie ca o pătură şi picăturile ne cântă încetişor la geam, pentru că lumina e mai blânda, dar verdele primăverii mai intens, pentru că aerul e răcoros si viu, pentru că umbrela mea e o streaşină de sub care viaţa pare o joacă, asta în cazul în care aş fi afară. Îmi amintesc prima zi de şcoală din clasa a V-a la noua şcoală... O zi ploioasă, în care l-am cunoscut pe dirigintele meu, un om minunat, cu multă pedagogie. A trecut 1 an şi jumătate, dar îmi place să mă gândesc iar şi iar la acele clipe minunate. Aveam o frică în mine, aşa sunt eu, timidă... Dar e un om minunat, rar ai ocazia să te întâlneşti cu cineva mai deosebit. Când am ieşit de la şcoală a început o ploaie torenţială, dar îmi plăcea. Mult. Era toamnă târzie, aveam nişte cizmuliţe solide, aşa că am început să sar în băltoace. Drăguţe vremuri. Ce nu spală ploaia e prostia oamenilor, din păcate. Închei prin a spune că mi-ar plăcea ca prima zi din clasa a VII-a să fie identică cu cea de acum aproape 2 ani. :X

| Razvan a răspuns:

Daca nu e vorba de grindina cum a fost ieri dalove struck
Niciodata n-am umbrela dupa mine cand ploua si mereu o iau dupa mine cand e soare.Ironia sortiilaughing

| Farcas a răspuns:

Imi plac dar mai mult dupa ploaie.Aerul acela curat si rece... ahh :X

April
| April a răspuns:

Ploile de primavara noua, oamenilor, ne plac pentru prospetimea lor, pentru faptul ca aduc dupa ele vremea calda, insa sunt o adevarata desfatare pentru surorile noastre intru viata, plantele.Fie ca abia au rasarit spontan si au nevoie de apa ca sa creasca, fie ca abia au fost scoase din solarii si rasadite prin gradini si le este necesara ploaia ca sa prinda radacini, fie ca sunt buruieni neinsemnate sau petunii pretioase si firave, pentru toate ploaia de primavara este o binecuvantare.Si vazandu-le ridicandu-se bucuroase spre soare ne bucuram si noi, cei care le iubim atat de mult! Deci, fie direct plimandu-ne prin ploaie si primind stropii calzi dupa ceafa, fie indirect prin delectarea simtita la vederea gradinilor inflorite, ploile de primavara sunt binefacatoare pentru tot e este viu pe lumea asta, cu sau fara ratiune! Chiar daca nu se intreaba ca noi, plante si animale se bucura in egala masura.Numai bine.

| ForbiddenLove a răspuns:

Imi place cand ploua sa aascult picaturile de ploaie si sa privesc pe geam :X...si imi place si cand tuna si fulgera.Nu prea imi place daca ploaia dureaza mult...

| Fvn a răspuns:

Yep, me too happy

| Ana a răspuns:

Nu-mi plac deloc.

| BRG a răspuns:

Numai ploile de vară vrem să picure spre seară, orchestra eternul pămînt. Cine o cîntă?

| Rizer a răspuns:

Si eu la feltonguetongue

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Imi place sa fie soare nu sa ploua.

| MilkshakeShake a răspuns:

Ioi normaaaal :X:X: le ador mai ales cand stau in ploaie happy

| caramelO a răspuns:

Si mie imi plac foarte mult...

| Armyde a răspuns:

Helo! da imi plac ploile in general. dar sa nu tina o saptamana. ploile sunt atat de agitate dar totusi atat de calme:d

| BambOO_8402 a răspuns:

Mai mult cele de vara sunt atat de racoritoare:X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ma incanta ploile, dar cele de primavara/vara sunt dragute. Cel mai frumos moment este aerul curat de dupa si soarele care sta sa iasa day dreaming.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie imi plac orice fel de ploi, ma simt mai altfel ca de obicei... parca cad intr-o stare deosebita. mi se pare ca nu traiesc, dar parca ma vad dintr-o parte. straniu sentimentul acesta, dar placut.

dar asa ma simt numai cand ploua. ori primavara ori toamna

| EpicFlippyxX a răspuns:

Si mie imi place mirosul... e super happy big grin

Întrebări similare