Buna, draga mea e frumos intr-adevar dar ca ai facut asa ceva nu inseamna sa fii un geniu, a fi geniu inseamna a fi o persoana supradotata(un descoperitor, un creator, un mare artist, este cel care face ceva ce altii inaintea lui nu au putut face). Deci atentie cind folosesti cuvantul geniu, te rog sa nu imi iei sfatul in nume de rau dar as vrea ca toti tinerii sa cunoasca sensul acestui cuvant.
Da e frumoasa dar cred ca e trucata sau modificata cel putin asa mi se pare mie,, soryy dar cred a fi un geniu e sa ai mintea perfecta nu o poza face omul geniu, la asta te referi?(asta din putul meu de vedere)dar ca aspect e cool...la vedere imi place de tipul din poza...
Este frumos, dar eu nu inteleg de ce esti un geniu? Presupun ca ai trucat poza si alaturi de tine este vreun vip, asa este?
Poza este frumoasa si cei care spun ca sa fii geniu trebuie sa ai mintea perfecta sau sa faci ce nu au facut altii...nu e adevarat sa fii geniu nu inseamna sa faci ce nu au facut altii inseamna sa gandesti ce nu pot gandi altii si sa rezolvi lucruri ce doar tu poti...geniul este o inzestrare care apare odata la 100 de ani