De ce nu, dar sa nu treaca peste limita penibilului deoarece este aiurea, eu cred intr-o relatie ca barbatu sa aiba mai mult simtul umorului eu asa gandesc
Ma faci sa rad giulya, sincer. Ce fete in romania, au simtul umoruluii? Eu nu imi amintesc. rar daca gasesti una cu simtul umorului.
P. s. eu ma orientez, la domnisoarele de dincolo de granitza
Tukhey23 vino in Alexandria sa vezi fete cu simtu' umorului.
mie imi plac oamenii cu simtul umorului
De ce "de dincolo de granita", tukhey. le asculti si razi.pentru ca nu intelegi ce spun?
@bibitza:e drum lung, pana in egipt scuze. romania, totusi.
Dar de unde stii tu, ca sunt fete '' cu simtul'' umorului acolo? In romania se gasesc mai greu... domnisoare
Pai din Alexandria sunt eu si stiu cateva fete care chiar au simtul umorului... unele mai vulgar de dar tot simtul umorului se numeste :p.
MoonY:pai cele de dincolo, de granita... nu te curata de bani, ca cele din Romania.Si sincer cele de acolo, nu insala ca romancele, si da sunt mai bune la pat, munca, facut bani... la toate.
si nu sunt romance
Bibitza:te cred, dar raman la ideea mea:cele de dincolo, sunt mai bune. la toate
Bibitza:se pare ca cora, rade in hohote, ma intreb de ce? Dar in fine... da eu stiu mai bine.Depinde cum gandesti tu, si cum gandesc eu... e o diferenta. Dar totusi in romania nu sunt fete cu simtul umorului
Eu ma consider o fata cu simtul umorului
cora probabil ne arata ca are simtul umorului sau... pur si simplu rade de noi
Imi place si fetele si baietii sa aiba simtul umorului, deoarece omul care nu stie sa rida si sa glumeasca, e un om terminat
Da, tot timpu in afara de momentele in care facem sex sau dragoste...stiti de ce...
Iata o mostra de intrebare retorica! Evident ca un om, fie fata, ori baiat, este cu atat mai iubit, apreciat, remarcat, etc. cu cat are un simt al umorului mai dezvoltat. Alaturi de oameni care nu au acest simt este extrem de greu sa poti sta. Referitor la contrele voastre "prietenesti", consider ca peste tot in lume gasesti oameni inzestrati cu simtul umorului; in Romania cu atat mai mult, cred ca de la noi a plecat expresia "haz de necaz".