| Sabwy a întrebat:

Va place Disney Channel?laughing Sincer. am auzit atat de mult filmuletul de prezentare .incat am vrut sa vad ce-i asa de grovav. Ei bine. voua v-a placut?

Răspuns Câştigător
| Mwhahahaa a răspuns:

Buna

Imi place love struck
Mai ales acele desene cu oameni reali love struck
Cu printesele, Zack si Cody ce lume minunata, familia d vrajitoridevil (nu stiu cum se numeste) laughing

Tu te-ai uitat? Iti place?smug

papa
xoxo

17 răspunsuri:
| M4RK a răspuns:

Da imi place mai mult ca si jetixbig grin

| maryana5 a răspuns:

Tot Hannah Montana e cea mai tarehee hee

| AndutzaAndu a răspuns:

Da, e super Disney Channel.eu ma uit numai la desenele alea cu oameni realibig grin

| Ξ ╚»◘ мєℓ²y ◘«╗ Ξ a răspuns:

Da imi place

e mai tare ca jetixlaughing

| pypa007 a răspuns:

Da in place Disney Channel atat mai am ras de Disney Channel laughinglaughinglaughing

| Dan a răspuns:

In genere este frumos Disney Channel, dar depinde de gustul fiecaruia.

| nyckoleta a răspuns:

Da este chiar foarte frumos mai uitat si am vazat ca au aparut o multime de filme noi

| 4Fun a răspuns:

Da, e super love struck`

Vizionare placuta in continuare.` smug `` love struck

| dana39668 a răspuns:

Da char imi place.

| ingeras14 a răspuns:

Da big grin... cel mai mult imi place Zack si Cody...vai cat am ras la desenelea alealaughing... ii frumos si Jonaslove struck si celelalte desene chiar si Hannah Montanalaughinglaughing...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU... dacă va difuza desene clasice (Beauty and the beast, Little mermaid, Cinderella, Bambi etc.), da, altfel nu! Ce se difuzează în acest moment îmi provoacă vomismente...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi e dor de Fox kids. alea da desene. rollie pollie olllie. povestirile din cripta. ce'i cu louie. sailor moon.sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ups. am scris ce'i cu louie?rolling on the floor ma gandeam la ce'i cu andyrolling on the floor
erata: Viata cu louiebig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Disney channel este cel, mai grozav desen. eu ma numesc dumitru anca mihaeladin constanta cap cap cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Disney channel este cel ,mai grozav desen .eu ma numesc dumitru anca mihaeladin constanta cap cap cap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da
mia placut

| robby_9284 a răspuns:

Dap e super misto...nu mai e asa de copii ca disney chanel.si acum ma pot uita si eu la "desene" cum ar venirolling on the floor...imi place "Magicienii din Waverly Place" si :Hanna Montana Sezonu 3"'laughing...cam atat. voua?

Întrebări similare