anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Va place filmul Avatar?

29 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daaalove struck Foarte frumos filmul big grin
Chiar merita vazut happy

| Pho3nix a răspuns:

Da. E super tare. Si povestea si efectele speciale si actiunea filmului...totul este misto. Regizorul ne duce in alta lume... o lume care noi nici nu ne-am inchipuito. Planeta Pandora.

Asta nu inseamna ca o sa ma sinucid.laughing

| Elena1234456 a răspuns:

Nu l-am vazut dar am auzit ca este "the best" big grin.

| hamsterx a răspuns:

Da e super misto, merita sa il vezi doar la IMAX

| Deea a răspuns:

Da

| Deea a răspuns:

Deci nu pot sa cred:O
la televizor a aratat ca filmul asta a depasit titanicul...si voua nu va place?!?!
sa fim seriosi.

| m4them4tic a răspuns:

L-am vazut dar nu m-a impresionat mai deloc. E un film bunicel, nu bun si nici pe departe fenomenal.

| OnWeed a răspuns:

Eu l-am vazut si mi-a placut happy Are o actiune interesanta intr-o lume noua, Pandora big grin

| AnaisC a răspuns:

Da. cel mai tare film nici nu ma mir ca regizorul Titanicului l-a facut cel mai tare am invatat multe chesti...si nu numa am si plans 30 min.rolling on the floor

| GnnAndra a răspuns:

Nu l-am vazut dar a dat si la stiri ca lumea intra in depresie. laughing Nu stiu ce sa zic. O sa ma uit intr-o zi cand il voi avea. Din cate am vazut intr-un videoclip pare destul de interesant thinking Tie iti place? L-ai vazut? :-D

| mariobros a răspuns:

Pentru un desene animat, cu tenta de film este ok. Acuma nu inteleg de ce atat valva, ideea e cumva faina si de actualitate ( intriga, minciuni, lacomie, expansiune economica, totala indiferenta fata de o anumita categorie de oameni, in cazul de fata niste pisici inalte cu o ditamai coada), dar in fine, s-a dovedit inca o data, daca mai era nevoie, ca publicitatea misca banii si schimba perceptia oamenilor. L-am vazut, dar nici pe departe nu intra in categoria filmelor care merita vizionate a-2-a oara, cel putin pentru mine.

| mariobros a răspuns:

@Bouble_PupZz, si daca la televizor spunea ca e cel mai penal film facut vreodata, cred ca acum spuneai ca nu poti sa crezi ca ne place acest film. nu mai tine cont de ce spun niste critici de film, fii propriul critic si formeaza-ti parerea ta personala.

| ?s ? ?? a răspuns:

Mayasul straight face esti cu capu:X? Da imi place whistling

| deeea28 a răspuns:

3D e superb. Sa-l vezi in fata calculatorului nu cred ca e la fel de grozav, dar 3D da. Efecte foarte frumoase. Doua zile am tot stat cu gandul la el. Exprima foarte bine latura distructiva a omului. Daca ar fi adevarat, mi-as trada rasa big grin

| anissa a răspuns:

Dahappye destul de fain.

| cosmon a răspuns:

Nu l-am vazut dar vad ca toata lumea spune ca e fenomenal happy

| topcat a răspuns:

Nu imi place.

| alyx a răspuns:

NUno talking cel mai nasol filmwinking

| pisy98maria a răspuns:

E fain i like it

| Deeza a răspuns:

Daaaa... daca vrei sa iesi din realitate ti-l recomand. Uiti de toate cand il urmaresti si pur si simplu te introduce intr-o lume fantastica.

| adelina_7242 a răspuns:

NU l-am vazut dar parinti mei da si au zis ca a fost fain.nu stiu

| ana125 a răspuns:

Il ador este cu adevarat un film care merita oscar...

| Aןןє a răspuns:

Dahappy e fainhappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu. Este propaganda illuminati, in care se promoveaza o noua religie mondiala pentru planeta pamant; dupa ce oamenii vor fi exterminati de pe Terra de catre francmasoni, acestia vor sa repopuleze planeta. Vizioneaza documentarele : Esoteric Agenda, Endgame si vei intelege.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am o problema, cu cat se face mai multa reclama la un film cu atat nu m-as mai uita la el. Oricum din ce am vazut prin imagini mi se pare cam...nu cred ca-l voi vedea vreodata.De fapt, mai mult ca sigur.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, nu sunt cu capul, sunt constient. Fata de voi, papusi somnambule care credeti ca Avatar e pozitiv, va zic eu ca nu ati inteles mesajul, vizionati mai intai filmele care vi le-am propus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aici e un soi de cabala, toti cei carora le-a placut filmul au primit 'stupiduri' la greu.Mai calmati-va, ma.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E frumos!

| aiurea231223 a răspuns:

Nu l-am vazut dar colegele mele da si au zis ca nu ii fain, insa parintilor mei le-a placut

Întrebări similare