Da. E super tare. Si povestea si efectele speciale si actiunea filmului...totul este misto. Regizorul ne duce in alta lume... o lume care noi nici nu ne-am inchipuito. Planeta Pandora.
Asta nu inseamna ca o sa ma sinucid.
Deci nu pot sa cred:O
la televizor a aratat ca filmul asta a depasit titanicul...si voua nu va place?!?!
sa fim seriosi.
L-am vazut dar nu m-a impresionat mai deloc. E un film bunicel, nu bun si nici pe departe fenomenal.
Eu l-am vazut si mi-a placut Are o actiune interesanta intr-o lume noua, Pandora
Da. cel mai tare film nici nu ma mir ca regizorul Titanicului l-a facut cel mai tare am invatat multe chesti...si nu numa am si plans 30 min.
Nu l-am vazut dar a dat si la stiri ca lumea intra in depresie. Nu stiu ce sa zic. O sa ma uit intr-o zi cand il voi avea. Din cate am vazut intr-un videoclip pare destul de interesant Tie iti place? L-ai vazut? :-D
Pentru un desene animat, cu tenta de film este ok. Acuma nu inteleg de ce atat valva, ideea e cumva faina si de actualitate ( intriga, minciuni, lacomie, expansiune economica, totala indiferenta fata de o anumita categorie de oameni, in cazul de fata niste pisici inalte cu o ditamai coada), dar in fine, s-a dovedit inca o data, daca mai era nevoie, ca publicitatea misca banii si schimba perceptia oamenilor. L-am vazut, dar nici pe departe nu intra in categoria filmelor care merita vizionate a-2-a oara, cel putin pentru mine.
@Bouble_PupZz, si daca la televizor spunea ca e cel mai penal film facut vreodata, cred ca acum spuneai ca nu poti sa crezi ca ne place acest film. nu mai tine cont de ce spun niste critici de film, fii propriul critic si formeaza-ti parerea ta personala.
3D e superb. Sa-l vezi in fata calculatorului nu cred ca e la fel de grozav, dar 3D da. Efecte foarte frumoase. Doua zile am tot stat cu gandul la el. Exprima foarte bine latura distructiva a omului. Daca ar fi adevarat, mi-as trada rasa
Daaaa... daca vrei sa iesi din realitate ti-l recomand. Uiti de toate cand il urmaresti si pur si simplu te introduce intr-o lume fantastica.
Nu l-am vazut dar colegele mele da si au zis ca nu ii fain, insa parintilor mei le-a placut
Yurisa întreabă: