Une lucruri da poate chiar foarte mult cand sunt atent si le inteleg alte ori nu
Ooo DOAMNE, asta da intrebare! iata si raspunsul:
NUUUUUU nu nu nu nu NU, un NU foarte hotarat, dumnezeule mare oare exista in lume un lucru mai fara noima, mai aiurea si pe care il pot ura mai tare? offffff urasc matematica de cand ma stiu... am luat ore de mate vreo 4 ani si ceva si acum sunt in clasa a XI-a la profil mate-info si ma chinui tare sa scot media 4.50 pare imposibil...in general nu am medii sub 6 dar matematica va fi mereu o exceptie!
Deci in concluzie, eu URASC matematica!
Www.stickerelaptop.info
cele mai bune si mai tari stickere pentru laptop si pentru orice alte obiecte de pe piata,personalizate,laminate cu folie de protectie(nu se zgarie),orice imagine,orice dimensiune,la doar 28 lei!Calitate garantata
Da imi place matematica.ai de facut cam multe calcule dar e draguta siu te ajuta in vita. exemplu:daca vrei sa platesti ceva ai nevoie de matematica
e putin mai grea dar e draguta totusi.
funitza
Nu...mi se pare grea,tot felul de numere,lini, inmultiri, impartiri,fracti,nu imi place, deloc! Dar e foarte importanta, asa ca trebuie so invatam!
Daaaa,sunt cls a 5 - a
Si imi place la nebunie,,,,,,,,
Am numai 10... Tie?
Da:X:X mor dupa ea, abia asteot ora da mate:X sa fim seriosi, cui ii place si la ce ne-ar putea ajuta mai tarziu in afara sa stim imultirea si toata chestiile pe care le inveti pana intr-a 7-a
Nuuuuuuu... o urasc am urat-o o urasc si o voi uri mereu
mai ales ca nu ma pricep deloc la ea. sunt varza
Normal ca nu! o urasc! doar ca o invata numai pentru. scoala, pentru. ca stiu sigur ca nu o sa lucrez in acest domeniu.
Este o materie grea care cere perseverenta, inteligenta si logica...Deci nu nu imi place ( gluma pentru cei ce nu s-au prins