Une lucruri da poate chiar foarte mult cand sunt atent si le inteleg alte ori nu
Nu...mi se pare grea,tot felul de numere,lini, inmultiri, impartiri,fracti,nu imi place, deloc! Dar e foarte importanta, asa ca trebuie so invatam!
Este o materie grea care cere perseverenta, inteligenta si logica...Deci nu nu imi place ( gluma pentru cei ce nu s-au prins
O adooooooooooooooooor e suuuuuuuuuuuperba superba, nu cred ca exista un obiect mai frumos crede-ma tie iti place?
Cati de nu:O:O:O:O!
Mai sicnera sa fiu vad la unii dintre voi ca spuneti ca va place mai mult romana. Insa din cate stiu eu celor ce le place gramatica la romana matematica le vine foarte usor la andemana si invers. ( asta deoarece ala matematica nu poti sa percepi lucrurile altfel, la fel si la gramatica unei limbi). Sincera sda fiu la mine nu pre aeste adevarat:-|. Ima place matematica dar imi place mai mult literatura decat gramatica la romana.
Insa ador matematica:X:X:X. In special geometria:X.
Www.stickerelaptop.info
cele mai bune si mai tari stickere pentru laptop si pentru orice alte obiecte de pe piata,personalizate,laminate cu folie de protectie(nu se zgarie),orice imagine,orice dimensiune,la doar 28 lei!Calitate garantata