Joe Dassin - cam tot ce a cantat. Imi plac si sansonetele - cantate de Edith Piaf, dar nu numai.
Imi place Patricia Kaas... Nu-mi amintesc acum - sunt multi cantareti care imi plac, dar sufar se amnezie... si nu fac discriminare (ca nici pe ceilalti, de alte natii, nu-i tin mai bine minte)
Doar Joe Dassin...si mai era o fata care imi placea cand eram mic...parca Alizee
Daa, rapul francez:kenza farah-mon ange, lettre du front, au coeur de la rue; sherryfa luna-comme avant; cheb mami-nos coleurs, mai e o melodie:je t'aime
Oh ce intrebare frumoasa! Daa, imi plac Cristophe - Aline, Romeo & Juliette - Aimer, Roi de Soleil - Tant cu`on reve encore, Petula Clark - Ma chanson, Michel Sardou - Une fille aux yeux clairs, Patrick Bruel - Qui a le droit, Lara Fabian - Je t`aime, sunt doar cateva piese si cantareti pe care-i iubesc... Michel Polnareff, Edith Piaf, Jacques Bruel, sunt alti cativa interpreti pe care-i iubesc enorm... E muzica mai veche dar... niste voci splendide, melodii armonioase si texte incantatoare!
Da, îmi place. Primii ce-mi vin în minte când spui muzică franţuzească sunt Edith Piaf, Mika şi Olivia Ruiz. Cea din urmă e mai puţin cunoscută. Ascultaţi însă "La femme chocolat" de la ea şi vi se înmoaie sufletul.
Da imi place! dalida-paroles,paroles si edith piaf -non,je ne regrette rien si inca o melodie voyage,voyage, dar nu mai stiu cine o canta, astea sunt melodiile mele preferate