| εмiLч97 a întrebat:

Va place Nevastuica Rock, Nini:X:X, H2o adauga apa de pe disney? cel mai original raspuns fundita rooz :*:*happy

Răspuns Câştigător
| PastilăBă a răspuns:

Da imi place Nevastuica Rock:X
chiar acu` ma uit pe Disnep la desenlaughing
si sa iti spun dc? pentru ca e cu totu` si cu totu` o nebunie pe care o fac adolescentii, st tampiti la cap aia si amuzantilaughing, ii iubesc:X:hee hee

23 răspunsuri:
| Artemisia a răspuns:

Hi!
H2o mi-a placut foarte mult.
Dar Nevastuica Rock si Nini sunt doar niste prostii(dupa parerea mea).

| Sofffie a răspuns:

Original si atat.

Un simplu da

Nu are rost sa ma complic acum vai ce. cum o sa faca unii pentru funda.

| ILoveUSoMuch a răspuns:

Mie imi plac toate desnele. Ele ma inveselesc si ma amuza.De aceea eu le urmaresc.(am dat raspuns)
Te rog, imi dai fundita:d?

| MiyakoSaki a răspuns:

Da ma uit la toate pe care le-ai mentionat si imi plac foarte mult, mai ales Nevastuica Rock, vreau sa devin Rockarita si o sa cant la chitara.Pa te pup dulce Ada97.

| εмiLч97 explică:

Pacat ca serialul NINI este la 10 jumcrying...

| Ang3l_2482 a răspuns:

Yo ador h2o pentru ca este The best serial! Cele mai tari fete Cleo, Emma and Riki!

| Dior a răspuns:

Nevastuica rock-ei bineh este dragutss, serialul, funny dar din pacate este difuzat doar sambata si duminica si din aceasta cauza nu prea m am atasat de acest serial si plus ca sunt multi baieti si putine fete si prefer serialele cu fetebig grin love struck
h20 adauga apa-iti jur am urmarit cu suspans fiecare episod si mi a placut foarte mult acest serial si preferata mea este cleo pentru ca este cu louise si este si frumoasa, dar am motivele mele de ce o plac pe cleo cel mai mult.
nini-ce sa spun? o adoooooooooooorrrrrr! ma uit in fiecare seara la nini ca sa vad cand incepe relatia dintre nini si ambasador, si celina (selina)face tot posibilul ca sa para perfecta fata de nini asa ca la convis pe cancelar ca despartirea dintre ea si thomas, separea lor le a cauzat numai probleme, ca lucrurile merg deodata mai prost.si cancelar i a spus lui thomas parker ambasador ca copiii lui au nevoie de o mama si aceea mama care sa l complimenteze toata viata este celina (selina) si nini a ascultat ce au vorbit cei dooi si saracutsssa indragostita de thomas, iau dat lacrimiile si ca cancelar intr un fel a spus sa se indeparteze de thomas. dar de nini sunt indragostiti:
thomas parker ambasadorul, seful tuturor angajatilor
angel-tipu cu intretinarea mai prostut de felul lui
si victor-fratele celinei (selinei)
si in final imi place serialul nini, h20 adauga apa toate sezoanele, si nevastuica rock pentru ca ma face sa radlove struck
te pup! 1

| LetyArob a răspuns:

Ninilove struck

| Melissssa a răspuns:

Da...snt destul de dragute serialeletongue
Cred ca cele mai frumoase dintre serialele de mai sus sunt H2o adauga apatongue
Funda? pls

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nevastuica Rock e chiar acum pe Disneysmug laughing))
unul dintre primele episoadethinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai misto serialk este nevastuika rok nu exista trupa mai misto
id meu este liviuprintu@ymail.com

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Logic nini tie? ii si amuzant si cool ok acu nu prea ii da m-am uitat pe youtube in spaniola o sa vina si niste arabi si celina(selina) este mama ceciliei(sesiliei)... si mai multe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iubeeeeeeeesc nini i super nu stiu i amuzant tare si romantic imi place ff mult

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nini iubesc cel mai tare episod din lume si nevastuica rock /m\

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imi place mai ales melodia dau pumn

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imi place Nevastuica Rock

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma frate chiar sunt de coma cei 4 dar mai ales as laughing ala e de groaza oricum am nevoie de melodia lor,, sa cat rock sa ma distrez la asta eu visez...'' id meu e petreanuflorin daca o aveti careva va rog trimitetimio si mie :X:X \m/\m/\m/ roooooooock

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi plac toate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da imi place!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

H2o nu imi place nici Nini nu imi place.
Dar imi place Nevastuica Rock

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place nevastuica rok vladut ratulescu andrei