Da imi place Nevastuica Rock:X
chiar acu` ma uit pe Disnep la desen
si sa iti spun dc? pentru ca e cu totu` si cu totu` o nebunie pe care o fac adolescentii, st tampiti la cap aia si amuzanti, ii iubesc:X:
Hi!
H2o mi-a placut foarte mult.
Dar Nevastuica Rock si Nini sunt doar niste prostii(dupa parerea mea).
Original si atat.
Un simplu da
Nu are rost sa ma complic acum vai ce. cum o sa faca unii pentru funda.
Mie imi plac toate desnele. Ele ma inveselesc si ma amuza.De aceea eu le urmaresc.(am dat raspuns)
Te rog, imi dai fundita:d?
Da ma uit la toate pe care le-ai mentionat si imi plac foarte mult, mai ales Nevastuica Rock, vreau sa devin Rockarita si o sa cant la chitara.Pa te pup dulce Ada97.
Yo ador h2o pentru ca este The best serial! Cele mai tari fete Cleo, Emma and Riki!
Nevastuica rock-ei bineh este dragutss, serialul, funny dar din pacate este difuzat doar sambata si duminica si din aceasta cauza nu prea m am atasat de acest serial si plus ca sunt multi baieti si putine fete si prefer serialele cu fete
h20 adauga apa-iti jur am urmarit cu suspans fiecare episod si mi a placut foarte mult acest serial si preferata mea este cleo pentru ca este cu louise si este si frumoasa, dar am motivele mele de ce o plac pe cleo cel mai mult.
nini-ce sa spun? o adoooooooooooorrrrrr! ma uit in fiecare seara la nini ca sa vad cand incepe relatia dintre nini si ambasador, si celina (selina)face tot posibilul ca sa para perfecta fata de nini asa ca la convis pe cancelar ca despartirea dintre ea si thomas, separea lor le a cauzat numai probleme, ca lucrurile merg deodata mai prost.si cancelar i a spus lui thomas parker ambasador ca copiii lui au nevoie de o mama si aceea mama care sa l complimenteze toata viata este celina (selina) si nini a ascultat ce au vorbit cei dooi si saracutsssa indragostita de thomas, iau dat lacrimiile si ca cancelar intr un fel a spus sa se indeparteze de thomas. dar de nini sunt indragostiti:
thomas parker ambasadorul, seful tuturor angajatilor
angel-tipu cu intretinarea mai prostut de felul lui
si victor-fratele celinei (selinei)
si in final imi place serialul nini, h20 adauga apa toate sezoanele, si nevastuica rock pentru ca ma face sa rad
te pup! 1
Da...snt destul de dragute serialele
Cred ca cele mai frumoase dintre serialele de mai sus sunt H2o adauga apa
Funda? pls