Da
Incearaca sa fi mai multumita de tine insusi
Succes in continuare
Fundita
Te rog din tot sufletul
Minti! @deniiiiiiiii are dreptate intrati pe site si uitati-va acoolo scrie 13 ani nu noua! e cam greu sa minti cu pagina de profil ...incearca data viitoare
Wow!:-o Eu am 12 ani si nu pot sa fac ce-ai facut tu! Bravo esti foarte talentata!:*
Draga Biby, ai zis cumva ca nu deznezi frumos? Este chiar dragut pe varsta ta. Chiar imi place. Pupici si numai bine.
Sigur l-ai desenat tu?e prea frumos ca sa fie facut de cineva.mama mia! bv.te felicit.ai talent.la 9 ani...inca cat...
Am ramas fara cuvinte? tu l-ai desenat! e un talent nu altceva...probabil deja umbli la vreun cerc sati dezvolti talentul asta...
Daca vrei sa zici ca tu ai facut acel desen, sincer eu nu te cred.
La 9 ani nici michelangelo nu desena asa nu cred ca e acel cant al tau, ci doar ca ai pus acel link sopunand ca e al tau ca sa te mandresti cu ceva ce de fapt nu e al tau
Oricum.
Bafta la mintit daca o tii tot asa
Haidii pa'paa :*
Doamne ce inselatori sunteti unnii ar trebui sa va fie rusine pentru ca mintiti atat de mult!
Nu prea cred ca e primul tau desen...deoarece fata care la facut are 13 ani si nu e primul desen facut de ea si desenul a aparut pe site de ceva timp...stiu deoarece si eu am cont pe desenatori si intru zilnic
Cam greu sa minti cand persoana are si pagina de profil :D http://www.desenatori.ro/desenator/222125/
Ai facut un desen minunat! Asa cum zice colega, trebuie sa fi mai multumita de tine! Cred ca te vei face o maree pictorita!
E un desen foarte reusit nici eu cam 12 ani nu pot desena asa pe calculator sincer nici in realitate esti o desenatoare foarte talentata si pentru cei ce zic ca muntim nu cred ca desenati voi mai bine decat ea si ea are si 9 ani
In profil scrie ca ai 13!` Nu mai ai cu ce sa te mai lauzi? app sccz dar nu m`am putut abtine. e fain :X chiar daca ai 13 ani