Imi place sa cant, am voce dar nu f extraordinara, sunt tenor, am cantat si in corul bisericii nu demult
Da imi place foarte mult sa cand. Iau lectii de canto la o scoala particulara, si cine stie, sa vedem ce-o iesi
Ador sa cant cant mereu! cred ca i-am innebunit pe ai mei pentru ca. mai mereu cant! toti mi-au spus ca am voce frumoasa si prietenii si familia ador sa ma auda toata lumea atunci cand cant asa e normal, sa iti arati talentul! as vrea sa dau un casting la un musical sau sa particip la un concurs dar nu asa mare ca romanii au talent! ador sa fiu in centrul atentiei visez sa devin actrita si am 14 ani! :X ma gandeam sa fac un mini-videoclip unde cant si sa il bag pe youtube. oare merita? am auzit ca si justin bieber a facut la fel! spune-mi merita?
Am voce si stiu sa cant am castigat premiul 1* pe comuna si erau destul de buni si ceilalti concurenti dar as vrea sa devin cantareata dar din pacate nu are cine sa ma descopere si sa ma lanseze
Da, imi place foarte de mult sa cant.Desi cant mai mult cand sunt singura, de cateva ori m-au auzit cativa din familie si au spus ca am voce de soprana(bunicul meu ascultand opera de cand era mic). As vrea sa ajung intr-o zi soprana pentru ca ador muzica.
Salut.Eu cant, am voce chiar buna(dupa cum zic altii). Dar eu sunt mezzosoprana, adica nici altista nici soprana si pot acoperi note de altista si de soprana.