Imi place sa cant, am voce dar nu f extraordinara, sunt tenor, am cantat si in corul bisericii nu demult
Ador sa cant cant mereu! cred ca i-am innebunit pe ai mei pentru ca. mai mereu cant! toti mi-au spus ca am voce frumoasa si prietenii si familia ador sa ma auda toata lumea atunci cand cant asa e normal, sa iti arati talentul! as vrea sa dau un casting la un musical sau sa particip la un concurs dar nu asa mare ca romanii au talent! ador sa fiu in centrul atentiei visez sa devin actrita si am 14 ani! :X ma gandeam sa fac un mini-videoclip unde cant si sa il bag pe youtube. oare merita? am auzit ca si justin bieber a facut la fel! spune-mi merita?
Eu am o voce foarte buna daca stiti pe cineva caare se ocupa cu asa ceva sa-mi spuneti dca aveti ceva id ...sau ceva orice o echipa care se ocupa cu asa ceva orikine anuntatima id meu este:alex_10_andra@yhaoo.com daca puteti sa ma ajutati cu ceva sunteti minunati ...Multumesc!:*
Ador sa cant...am mai fost si pe la cateva concursuri dar as vrea sa ac parte dintr-o trupa;(... who can help me?