Îmi place sa conduc, am o masina superba, ma ocup foarte mult de intretinerea ei. E super sa te afli la volan si sa stii ca in interior ai o atmosfera placuta [muzica]si traficul sa se desfasoara fara probleme. Avem o tara atat de frumoasa, dar soselele sunt sub orce critica.
Mie nu imi place; mi se pare stresant si, desi am permis de cativa ani, cred ca am condus doar in situatii de urgenta, cand nu avea cine si era musai sa ajungem undeva.
Am carnet din 89 dar doar 1000 km la bord si astia facuti in SUA. Mi-e frica la volan si mai ales la noi in tara
Da, cred ca o sa-mi placa. la anul' o sa fac si eu scoala de soferi si chiar intentionez sa-mi gasesc un job legat de soferie...
Inca n-am carnet, dar imi doresc sa-l iau cat mai repede! Mi-ar placea la nebunie sa conduc, dar pe distante mari, pe autostrazi, nu prin orase aglomerate.
Acum depinde ce conduci De exemplu mie imi place sa conduc masina dar nu imi place sa conduc oameni din firma in care lucrez
Normal ca imi place sa conduc, Crezi ca ar fi cineva caruia nu-i place sa conduca?
Davyduchiha2001 întreabă: