| Slavic a întrebat:

Va place sa va dati cu saniuta?
Dar sa faceti oameni de zapada? big grin

Răspuns Câştigător
| DiannaDi a răspuns:

Da, ceva normal:X:X

e ceva amuzant. e o ocazie f buna de a te relaxa si de a-ti petrece mai mult timp cu prietenii tai :X

mai ales aceste lucruri ne aduc zambetul de buze! sarbatori fericite:X

14 răspunsuri:
| Deea dYdY a răspuns:

Da, asta fac in fiecare iarna e ca o traditie pentru mine!

| viatadecacatt a răspuns:

Da, imi place am facut destul cat a fost zapada mare.acum deja incepe sa se topeasca din pacate si la noi ploua (cu picaturi mai mici). dar plouasad.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da... imi place sa fac oameni de zapda, cat mai multi, iar apoi sa intru cu sania in eilaughing Sa ai zapada peste tot pe haine... E super!
Abia astept sa trec in zilele urmatoare pe la munte. Sa ma scufund in zapada, sa nu mai simt frigul. Ma incalzesc cu un vin fiert, o tuica. E iarna!

| Barajag a răspuns:

Tinand cont ca nu a nins in toti anii, anul acesta m-am bucurat enorm de zapada care s-a asternut, am facut si un omulet de zapada, cu sania nu m-am dat pentru ca la greutatea mea de ursoaica o rupeamhee hee

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Daaalove struck
Imi plac ambele lucruribig grin
Tocami din cauza asta imi place iarnabig grin

| Alina_5575 a răspuns:

Da, anul acesta am facut un om de zapada mai mare decat mine laughing dar cu sania nu m`am dat de multi ani chiar daca am doar 15 ani, pacat ca acum ploua si zapada se topeste

| AvalohAlyn a răspuns:

Om de zapada nu am facut, nu am avut rabdare din pacate dar cu saniuta m-am dat de foarte multe ori, e superb.Imi plac sa privesc, sa admir oamenii altora de zapada.laughingSarbatori fericite si multa sanatate si fericire.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daaaa, mai ales cind ma opresc intr-un copac si se crapa scoarta de la capatina mea. Om de zapada devin eu dupa ce cade peste mine toata zapada din copacul victima rolling on the floor tongue

| Arthur a răspuns:

Da imi place sa ma dau cu saniuta chiar daca nu este zapada.hee hee

cami
| cami a răspuns:

Sa fac oameni de zapada, nu, ca se fac greu. Dar cu sania laughing daaaaaa, duminica am fost la tara si de nu "m-am tras". laughing Era nasoala coasta de urcat, dar si cand imi dadeam drumul de acolo de sus, sa te tii laughing.+ ingerasi, imi place sa ma arunc in zapada, si dupa sa dau din maini, iti vand un pont : Stii cat de super, e! happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te supara! dar tu esti retard? PS: pe bune vorbesc nu e o intrebare retorica!

| ღ♥ღuLyღ♥ღ a răspuns:

Ador sa fac oameni de zapada. e distractiv. Cu sania nu mai zic desi acum e la moda farasul laughinglaughing am si eu big grin...cand eram foarte mica am fost la munte cu parinti si am inceput sa plang pentru ca vroiam sa ma dau cu sania si nu aveam. Langa noi era o sanie parasita, am luat'o si m-am dat impreuna cu tata ( aveam vreo 4 anisori big grin) dupa vreo ora am dus'o inapoi de unde am luat'o laughinglaughing cred ca iarna aia nu o sa o uit in viata mea si nici pe aceasta pentru ca a nins mult si frumos:X

| anonimmmmm a răspuns:

Imi place la nebuniebig grin Si faza este ca datul cu saniuta si facutul oamenilor de zapada nu are virsta, si asa de bine ma simthappybig grin

| acris a răspuns:

Da imi place foarte mult si sa fac om de zapada imi aduce aminte de copilarie dragut\