Da, imi place. pentru ca am timp sa-mi pun ordine in ganduri. pentru ca e acel aer curat. pentru ca gasesti copii jucandu-se (ador copiii!), pentru ca e linistitor si relaxant...
si, pe langa toate astea mai sunt si foarte multi baieti draguti
Plimbarile prin parc ma relaxeaza, imi incarca bateriile cu energie pozitiva, ciripitul pasarilor ma binedispune, avem un parc(Gradina Publica)de nota 10, curatenia e la ea acasa.
E linistitor si imi place verdele...asa ca parcurile cu spatii multe verzi sunt pe gustul meu
Da, mai vad si eu alta lume, aer curat, plimbare, sanatate curata.
Ma relaxeaza.imi place sa stau pe bancuta si sa privesc lacul...parcul nostru, cel din Craiova e fantastic. al treilea din Europa.[ca marime si.frumusete]... daca o sa ai vreodata ocazia sa ajung in Craiova.nu ezita sa-l vizitezi. uite noi chiar maine o sa mergem prin parc...ne-am cam plictisit de scoala.nu?
Da, imi place sa ma plimb in parc, este locul cu multa verdeata = aer curat, este relaxant si revigorant totodata! Prefer parcul in orice anotimp, chiar imi place sa-l vad transformandu-se! Este fascinant!
Imi place k ma relaxez cu ocazi asta si pot sa ma gandesc la multe chesti si aierul curat face bine...
anonim_4396 întreabă: