| iulia1610 a întrebat:

Va place sa vorbiti mult? Aca da atunci despre ce? Daca nu fara raspunsuri de genul" vorba lunga saracia omului" motivati!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât timp tema discuţiei prezintă o gamă largă de subiecte ce pot fi abordate şi discutate pe baza unor argumente solide şi bine susţinute, da, îmi place să vorbesc mult. Asta cu condiţia ca şi conlocutorul meu să respecte valenţele discuţiei respective, iar subiectele pe care le abordează să prezinte interes şi pentru mine. În rest, mă bazez pe principiul de a vorbi numai atunci când ai ceva important de spus.

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu-mi place sa vorbesc si nu pentru ca "vorba lunga-i sarcacia omului" ci pentru ca nu ma caracterizeaza. Eu sunt genul care stau singur in camera mea si pierd vremea, n-am prieteni, nu ies prin cluburi sau mai stiu eu pe unde asa ca nu prea am cu cine vorbi.

| TOOL a răspuns:

Da mie unu-mi place sa dezbat anumite subiecte cu prietenii mei despre fotbal, wrestling, anumite jocuri video'

| Cupcake a răspuns:

Da, imi place sa vorbesc mult, mai ales daca este aria mea de interese in discutie, deoarece de la un subiect apare altul si tot asa.

| Sebi200000 a răspuns:

Pai ai putea sa vorbesti despre un joc, scoala, o persoana pe care nu o suporti, un film, ceva ciudat care s-a petrecut. Chestii de astea de barfa happy

Întrebări similare