| cevazacelamineintorace a întrebat:

Va place serialul Mesaje de Dincolo? De ce?
Dau fundita, normal

15 răspunsuri:
| Ea12345 a răspuns:

Mie. M-am uitat la multe episoade, din pacate nu am mai vazut unul din lipsa de timp de ceva vreme...hee hee

| diana a răspuns:

Da, foarte mult.Este foarte interesant.happy

Răspuns utilizator avertizat
| madalicious a răspuns:

Da, imi place. Pentru ca imi place mai mut actrita principala si tot ce se intampla in serial. Si pentru ca imi place sa cred ca exista o lume paranormala dincolo de noi.

| DeeDee28 a răspuns:

Da.chiar imi place pentru ca e foarte interesant cum vorbeste tipa cu spiritele...doar ca nu l-am mai vazut de mult timp si chiar as vrea sa ma uit iarasi straight face

| Ana a răspuns:

Da imi place, intr-o perioada ma uitam mereu dar acum nu stiu daca mai se difuzeaza.

| louis3 a răspuns:

Dahappyeste un film-serial foarte reusit, plin de suspans si paranormal, exact ce gen imi place mie.Este un serial care spre final te impresioneaza foarte mult, iar Melinda Gordon(Jennifer Love) este o actrita foarte buna, parerea mea!tongue

| PuяpℓeMusic a răspuns:

Ador serialu` alalove struck
In vacanta de vara ma uitam in fiecare zi.
Imi place de Mellinda si pentru ca e infricosator cateodatalaughing.

| Lady.Love a răspuns:

Imi place. Am vazut multe episoade acum 2 ani parca. De atunci nu prea ma mai uit din lipsa de timp (mai vad rar cate un episod, cand am sansa sa-l nimeresc la tv). Pot sa zic ca serialul e foarte interesant, cel putin mie imi plac chestiile paranormale.
Sper ca ti-am fost de folos. happy

| dark6 a răspuns:

Ce sariti toti dupa fundalaughing Cica va place da voi doar scrieti niste cuvinte acololaughing

lolita
| lolita a răspuns:

Da chiar acum il urmaresc, dar nu pe canal romanesc, din fericire ma bucur de trei episoade zilnice. im place la nebunie de Melinda.

| Xonia a răspuns:

Se mai difuzeaza?
Daca da, cand?
AStept mesaj pe privatbig grin

| Bishop a răspuns:

Da, ca imi place de Jennifer Love Hewittlaughing

Glumeam, sau nu...
E foarte interesant

| Razvan a răspuns:

Ma uit de ceva timp la serialul asta.Habar nu am de ce ca nu cred in asa ceva, dar imi place scenariu in sinehappySi nici Jim nu arata rauhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie nu imi place serialul big grin. Uita-te in fiecare vineri la ora 22. 00 pe discovery la fenomene stranii. Daca chiar vrei sa te sperii big grin

Întrebări similare