Totul depinde de starea ta sufleteasca. Daca esti indragostit si te bucuri de reciprocitate in iubire aceasta vreme te revigoreaza.
Iubesc vremea de acum, nu este nici cald nici frig.
sunt 24 de grade, maneca scurta si ochelari de soare.
Da. Ma plictiseam de atata caldura. Mie imi place cand e frig. Daca ar da si o zapada acum, as fi cea mai fericita. Dar totusi, inca nu e cazul, anotimpurile trebuie sa isi urmeze cursul normal. Atat timp cat nu ploua prea mult, vremea asta e ok pentru mine.
Nu prea(Craiova) adica este foarte frig, si sincer, nu are ce sa iti placa cand e foarte frig, si cand este foarte cald.eu una d-abia astept sa se termine odata primul semestru, tin sa mentionez ca timpul trece al naibi de repede(si e super bine), sa inceapa al 2-lea. atunci o sa treaca de 2 ori mai repede, pentru ca o sa am examene, o sa fie si cald. o sa fie mai placut.
Niciodata nu mi-a placut primul semestru, din cauza frigului.Nu suport frigul.Imi place caldura, chiar si canicula, numai sa nu fie frig!
P. S: Nu, nu imi place. dar am simtit nevoia sa scriu si ce am scris mai sus
Vremea e cam...aiurea zilele astea e frigggg cel putin aici in bucuresti de vreo 3-4 zile nu sunt mai mult de 6-9 grade sunt dezamagit totalllll
Yurisa întreabă: