Visele sunt pur și simplu rezultatul subconștientului tău activ. Deobcei visezi ceea ce te macină, lucruri care îți provoacă frică, plăcere, lucruri care ai dori să ți se întâmple, și așa mai departe.
Coșmarurile de genul acesta pot fi rezultatul stresului, al oboselii, al unei griji etc.
Simbolistic vorbind, șarpele - animal târâtor cu sânge rece, reprezintă răul, mai exact o trădare de unde nu te aștepți, neîmplinirea unor planuri, sau evenimentele propuse în viitorul apropiat vor lua o întorsătură neplăcută. Dacă visezi că acesta te atacă, probabil că există un dușman care lucrează împotriva ta, sau un pericol pentru sănătate.
Înecul desemnează trăiri sau sentimente copleșitoare, incapacitatea de a face față unor emoții.
Atunci era un sarpe panpalau daca te-a lasat sa-l masori, si doar te-a muscat...
- sarpele ne invadeaza bucuros visele si este una din imaginile onirice cele mai frecvente. Ramane in acelasi timp una din expresiile majore ale inconstientului nostru, simbolismul acestui animal tarator cu sange rece este multiplu si ne permite diverse interpretari.
Sarpele, simbolul raului si al diavolului, este un semn rau in orice vis.
A vedea un sarpe singur si a va fi frica de el inseamna ca aveti un dusman care lucreaza impotriva dumneavoastra, aceasta poate fi si un pericol la sanatatea dumneavoastra din partea dusmanilor.
A vedea multi serpi intr-o groapa simbolizeaza ghinion in dragoste si in afaceri.
Daca reusiti sa omorati un sarpe in vis inseamna ca veti reusit sa va infrangeti si dusmanii.
Tradare de unde nu te astepti; planurile tale nu se vor indeplini; iar
evenimentele vor lua o intorsatura neplacuta;
Exista dictionar de vise on-line, daaar nu cred in ele. Si eu am visat ca m-a muscat un sarpe si nu s-a intamplat nimic... Am visat si sobolani, si multi spuneau ca asta inseamna ca ramai insarcinata(explicatia in dictionar era alta!)... Din nou, nu s-a intamplat nimic.
Buna Cami! De vise nu poti scapa.Dar nu te panica nu e nimic rau.Sunt vise normale.
Eu as zice ca in orice vis nu uita ca tu il controlezi! Esti in capul tau deci poti sa faci ceva cu el.Cum ar fi sa faci o vraja si sa-l faci sa dispara.
P.S.:Eu am avut un vis in care trebuia sa scap de o fetita care era MaLeFiCa si am cantat rugaciuni si a mers.
Nu am inteles bine inca visezi asa ceva? te gandesti mereu la el?
gandeste-te ca e doar un vis de al tau, poate din cauza ca te-ai uitat la emisuni sau nu ai avut o noapte prea buna. A fost un vis.ai noroc gandeste-te sigur/a pe tine ca niciodata nu se va intampla asa ceva... Nu insemna nimic eu sunt sigura poate ai vazut la tv o emisiune sau ai mancat multe dulciuiri ai fost agitat/a in noptea aceea.
anonim_4396 întreabă: