| valeria4u a întrebat:

Va rog, ajutati-ma! Pe Facebook: cum dau cerere de prietenie la o vedeta? (de ex. Cristina Ciobanasu). La toti imi apare, numai la vedete nu... Funda garantat, multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| AIRIUS a răspuns:

Buna!
Si eu am incercat sa trimet cerere de prietenie pe facebook lui Madalin Ionescu,fiind vedeta mea de televiziune preferata si nu am reusit,datorita faptului,ca ei sunt persoane publice iar pentru noi,accesul este restrictionat.
Dar sa stii ca mai sunt oameni,persoane care le poti trimete cerere de prietenie,chiar daca sunt publice, de ex, 0o tipa cate o cunosc eu i a trimes cerere de prietenie lui Cioaca Cristian, asa ca merg la unii!
Mai exista o categorie de pers care din siguranta, ai 2 alternative cand le ceri prietenia,adica dai click pe,, adauga prieten,, si imediat iti apar 2 casute,iar tu trebuie sa bifezi una dintre ele,prima estre sa trimeti cererea de prietenie,numai daca o cunosti pe pers resp,iar cealalata casuta bifezi,daca nu o cunosti, si automat te resping.
Cred ca asta o cer pers publice,unele dintre ele, din siguranta!
Cred ca te am ajutat, cat de cat!
Succes!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai s-ar putea sa fie o pagina nu o persona de pe facebook. FUNDA

| Anestezia a răspuns:

Nu poți da cerere de prietenie.Este site oficial.Poți da cerere de prietenie doar dacă scrie în dreapta Add friend ,sau pe românește, Adaugă prieten.
   Dacă dai pe un site și e mai sus butonul LIKE,asta înseamnă că e pagină de facebook oficială !
,,Vedetele'' care pot fii adăugate ca prieten,nu sunt adevărate. !

Succes,Baftă multă!

| andreea_2617 a răspuns:

Pai poate e o paina de fan page si nu e ea cauta adresa ei adevarata si o sa vezi ca merge!