| dana39668 a întrebat:

Va rog ajutati-ma un barbat pe mess mi-a luat id si nu stiu de unde spune ca 32 de ani si e din franta tot imi spune daca vrem sa fim impreuna darnu vreau am incergat mereu sa sterg sin lista adresa lui da nu merge am incercat totul ce sa fac?

13 răspunsuri:
ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Daca vrei, iti dau eu o poza. Daca i-o trimiti pe aia, nu te mai cauta in veci. Eu o trimit mereu celor de care vreau sa scap rapid, urgent si irevocabil.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Şterge-l din listă şi adaugă-l în lista de ignore. Nu te va mai putea deranja.

| M4RK a răspuns:

Poi apasa pe el dai delete ok si acolo scrie ignor unde vb cu el si dai pe el si gatahappy

| asko a răspuns:

Dupa ce ii stergi adresa da-i ignore

| thehope a răspuns:

Mai...era un programel care te stergea din lista cui vroiai tu... dar nu mai stiu cum se numeste... daca vrei fac rost de el in seara asta si ti-l dau eu happy

| coryyyyyyyyyyy a răspuns:

Daca ii scrii si lui cum ne-ai scris noua, sigur se va speria worried

| xD101 a răspuns:

Dar chiar atat de mult te deranjeaza? Mai incearca sa il stregi din lista, daca nu merge ignora-l si tu ca nu o fii obligatoriu sa vorbesti cu elwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai baga-l in lista de spam si nu te va mai deranja niciodata de pe respectiva adresa. Probl e ca are adresa ta si poate sa isi faca un cont nou oricand.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mai am o sugestie daca vrei sa fii inteleasa. Zii ca vrei sa trimiti o poza cu tine si baga-i daca ai posibilitatea un virus sa-i aranjeze putin PC-ul. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ardnaxur1961-de ce sa-i mai timita poza, la cum scrie...sunt de ajuns cateva fraze. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Spune-i k vei anunta autoritatile. poate te lasa in pace

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alena te tuıtı la lista ta de mai jos scrie delete ıı dai icnor sı asa scapi de acel individ georgyana