Da-ti parul cu otet in fiecare seara si apoi clateste-l bine cateva seri la rand... daca nici atunci nu trec mergeti la medicul de familie.probabil ati luat aman2 de la cineva...najpa
Te dai cu petrol (gaz lampant). Folseşti un tifon pentru a-ţi întinde pe păr substanţa asta, cu mare grijă să-ţi ajunga cât mai puţin pe piele, daca se poate chiar nimic, dar mai ales îţi fereşti ochii. Dupa ce ţi-ai aplicat substanţa într-un strat cât de cât uniform peste tot părul îţi pui o căciula sau îţi legi un batic şi stai aşa 15 minute, maxim 20. Dacă rămâi mai mult timp cu petrolul pe cap ţi se irită pielea, aşa că nu-i indicat şi oricum păduchii şi lindinele mor înainte. După aceea te speli cu apa caldă şi şampon de cel puţin doua ori pentru a elimina total mirosul. În mod normal o singura astfel de şedinţă te scapă de necazuri şi după câte am observat ( eu am "achiziţionat" de 4 ori până acum astfel de creaturi) face bine şi la păr.
Urat! daca i ai facut pentru ca nu te speli, urat din partea ta!
in schimb daca i ai luat d l candva se accepta
da i cu gaz si vei skpa de ei
Nu ma prea pricep. Demult se folosea petrol. Trebuie sa existe ceva sampon antideparazitar. Poate ajuta.
De obicei, animalele astea vin la cap curat si fac baie din sambata in sambata
Exista un tip de sampon de la americani. Dupa parerea mea nu are rost sa dai banii a prostului pe o gramada de sampoane de vreo 60 de lei sau poate chiar mai scumpe.Se poate trata cu ulei de masline, sau cu otet de mere sau normal, cu petrol, vopsea de par si tunsul:d Daca nu merge nici asa atunci ar fi bine sa le combini pe toate
Fratele meu mai mic a luat paduchi de la scoala si ii era tare rusine.
Din cate imi aduc aminte, stiu ca mama a cautat un tratament natural pentru paduchi si ouale lor care sa nu ii afecteze scalpul sau sa ii cada parul dupa ce termina tratamentul.
A gasit la recomandarea unui doctor un Gel natural impotriva paduchilor cu ulei din arbore de ceai (Tea Tree Oil) de la Thursday Plantation.
Gelul acesta nu e ca celalalte produse sa iti curga in ochi(gen sampon) si cel mai placut e ca deja are in pachet un pieptan special pentru paduchi.
Efectele s-au vazut foarte repede, chiar de la prima utilizare. Fratele meu a scapat complet si repede de paduchi si oaule lor.
Imi aduc aminte ca mama era tare multumita de produs, ca a scapat natural de paduchi si chiar ii povestea unei prietene despre cat de eficient este produsul si ce bine miroase.
Pup
Nusunteu1234 întreabă: