| AndreeaG2011 a întrebat:

Va rog ajutati-ma! Va voi rasplati daca o sa gasesc raspunsul.
Eu am avut yahoo messenger 10 instalat si mergea dar o data am vrut sa-mi fac ``ordine`` in calculator si din greseala am bagat yahoo messenger in cosul de reciclare si apoi nu a mai mers am incercat sa-l instalez din nou dar nu merge.Sau poate e alta problema poate nu am multe memorie.Sau am browserul prea vechi am internet explorer 6 il am de mai bine de 1 an. Va rog dati-mi o sugestie voi incerca toate sugestiile si cea care va merge va fi rasplatita! Va rog mult de tot am nevoie!

5 răspunsuri:
| Deniisze a răspuns:

Foloseste Mozilla/Opera/Chrome/Internet Explorer 8 Pentru a downloada.cat despre faza cu nu ppoti instala messengerul, poate ca ai virusi in calculator, nu stiu sigur.
Bafta!

| amanda33 a răspuns:

Buna
instaleaza un alt brw gen moziila si descarca kittul de instalare din nou

sau da-i system restore la calculator cu o zi inainte de a sterge meesul. intri in start - all programs - accesories -system tools si acolo ai system restore.
bafta

| edy132 a răspuns:

Daca poti downloada softul nu are legatura cu brownser. Sterge tot ce e legat de yahoo mesenger din calculator si incearca iar.

| ExpoLOGO a răspuns:

Intra in cosul de gunoi, fa click dreapta pe yahoo Messenger si apoi click pe Restore.
Asta ar trebui sa il puna inapoi de unde l-ai sters. Astefel nu va mai trebui sa dezinstalezi/instalezi nimic.

Merci de funditawinking