| LoooVe <3 a întrebat:

Va rog, am nevoie de ajutorul vostru. Acum cateva saptamani am cunoscut un baiat, diferenta dintre noi e un an. Acum sunt cu el, doar ca au aparut careva probleme si vreau sa stiu parerea voastra. Acum cateva saptamanii am fost cu o prietena si verisoarele ei la piscina. Am vazut un baiat pe care toate fetele de acolo aproape il placeau, apoi am inceput sa vin din ce in ce mai des la piscina, doar ca singura, si de fiecare data baiatul ala era acolo. In fiecare zi am observat ca ma privea tot mai mult, si chiar si prietenele pe care le vedeam se intrebau de ce el ma priveste in continuu. In ultima zi de piscina am venit cu un prieten de al meu, si el mia prezentat acel baiat pentru ca se cunosteau. In cateva zile am vazut ca acest baiat ma adaugat pe facebook. Am fost in parc, neam plimbat, si dupa cateva zile eram impreuna. happy Acum, prietena cu care am fost prima data la piscina, stie ca sunt cu el. Si i-a zis verisoarei ei ( amandoua il plac)... Ieri verisoara ei mia zis ca el mai iese in acelasi timp cu inca 2 fete, cu ea, cu mine si cu prietena ei. Nustiu ce sa cred, pentru ca cand eu cu iubitul meu suntem impreuna el imi arata ca ma iubeste, pe mess imi zice lucruri dragute, si nu arata ca un baiat care ar putea insela o fata. Si verisoara fetei alea de obicei nu imi raspunde la mesage, dar ieri mia scris cateva paragrafe despre el, si el mi-a zis inainte de ce nu iesea cu ea. sad Eu cred ca ele sunt doar geloase, voi ce ziceti? sad

6 răspunsuri:
| Doar1îngeR a răspuns:

Eu cred ca cel mai bine e sa te feresti de baietii dupa care se uita un oras intreg happy pentru ca ori va fi el tentat sa plece de langa tine pentru ca e foarte cautat... ori vor fi mereu invidioase care sa bage strambe.

| NuAmHabar a răspuns:

Pai poate chiar iese cu mai multe fete, cel mai bine este sa il intreabi ca sa clarificati lucrurile.Doar nu te astepti ca el sa arate ca un tip care iese cu mai multe fete, pentru ca nu stie nimeni cum ar putea arata ethee hee Cel mai bine e sa il intrebi.

| st3phani3 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa afli care este adevarul...
nu-ti pune prea multe sperente in relatia asta, caci, daca se va termina prost, tu vei fi cea care va suferi cel mai mult.
Vorbeste si cu el despre ceea ce ai pe suflet, comunicarea este foarte importanta intr-o relatie.

| LoOvE a răspuns:

Da, cred ca sunt geloase mai mult. Dar pentru a fi sigura pune-l la o incercare.

Intreaba-l asabig grine ce mai iesi cu inca 2 fete? De ce ma inseli?

Atunci te uiti la privirea lui si vezi cum reactioneaza.

Daca se inroseste si se balbaie inseamna ca te inseala, daca iti spune imediat raspunsul inseamna ca nu te inseala.

Sper ca te-am ajutat! :*

| mihaibrasov a răspuns:

Te citez:
"...si nu arata ca un baiat care ar putea insela o fata".
Serios? Exista asa o categorie de baieti care arata ca si cum ar putea insela o fata si o alta categorie care nu arata astfel?
Iubirea nu exista decat la nivel de instinct. Sa nu uiti asta. De fapt ma vei crede cand o sa vezi ca va veti desparti.

| Razvan a răspuns:

Cata naivitateoh go on
Tot ce ai tu in prezent se rezuma la vorbe.De ce nu incerci sa afli ce face el zilnic pentru ati da seama daca are timp sa joace nu la unu, nu la doua ci la trei capete?laughingAi zis ca l-ai cunoscut printr-un prieten comun. Spune-i si lui pasul tau si te va ajutawinking