Omule, asta este o tampenie. Toti avem pase proaste. Prietenii vin si pleaca. Probabil ai 16-17 ani. La varsta asta sa te sinucizi pentru ca nu ai prieteni? Mai bine iti cauti un job sau faci lucruri care iti plac.
Axeaza-te pe o tipa pe care o placi, gen vorbeste cu ea, iesi cu ea etc, fumeaza o perioada eventual, pnm.dar nu te omori in ****
Draga Alex,
Nu te ingrijora. Este doar o perioada de singuratate. Cu totii trecem prin ea. Conteaza sa nu te demoralizezi si sa ridici capul spre viitor. Dupa cum a zis Jiji, gandeste-te ca vei avea o familie si ca fiecare dintre noi are rostul sau in viata. Daca nu ai ce face momentan, te-ai putea axa pe invatat, care este mult mai util decat o plimbare cu gasca in oras.
Cat despre relatiile sociale, inscrie-te la diverse activitati. Nu trebuie sa platesti la toate, sunt unele grupe de voluntariat (ex: cercetasi). Trebuie doar sa te informezi la un institut din zona (o biblioteca judeteana sau Casa Tineretului). Vei cunoaste prieteni noi. Dar totusi nu ar trebui sa uiti de vechiul tau amic. Cere-ti iertare, chiar daca tu consideri ca n-ai gresit. Crede-ma va fi un lucru care il va impresiona, dar nu numai atat, si tu te vei simti mai bine.
Cat despre sinucidere, este cea mai absurda idee pe care am auzit-o. De ce sa te bazezi pe o moarte care nu iti asigura nimic cu certitudine, in care situatia nu poate decat sa devina mai rea?
Incearca sa faci plimbari in natura, discuta cu parintii etc. Vei realiza cat de norocs esti. Daca tu renunti din cauza unei depresii, ce sa mai vorbim despre copiii orfani sau inapti?
Sper din tot sufletul sa-ti schimbi perspectiva. Viata este cel mai frumos lucru pentru un om, crede-ma.
Mult noroc
P.S. : Daca ai nelamuriri, te rog, trimite-mi un mesaj.
Oooo.Imi pare rau de tine, asa sunt si eu, nu ai ce sa faci pentru ca asta tie soarta, eu am un singur prieten si parintii nu ma lasa sa stau cu el deci nici eu nu mai am pe nimeni, chiar imi pare rau.Cel mai bine este sa-to construiesti un viitor si o familie.Ok sper ca te-am ajutat sa stii ca nu mint dar asa sunt si eu si ma simt bine ca vorbesc si pe mes cu niste cunostinte de la scoala pe mes, si imi traiesc viata.Ok sa-ti cauti rude si vecini apropiati sa va imprieteniti sau ia-ti un caine.
Pai ar trebui sa ii chemi la un suc ceva ...Incearca sa le vorbesti despre situatia ta.si poate te vor intelege.Spunele sa iti mai dea o sansa. Vorbestele despre clipele frumoase care le-ati avut in copilarie si spune-le in ce situatie ati ajuns acum. Sper ca raspunsul meu sa te ajute.
Eeeee,si u acum, incearca sa vb cu ei sa lamuriti unele lucruri, si sa redeveniti din nou prieteni,
Masturbeaza-te, sansele sa vrei sa vrei sa traiesti pe urma sunt foarte mari. Cum sa mori virgin?! Esti fraier daca mori virgin. Cat despre aia doia ai tai, nu ai nevoie de prieteni in viata, doar de pasarica.
Ce prostie.E cea mai mare procarie sa iti traiesti viata pa strada. Apuc-te ma de un WOW sau un LOL sa vezi ca nu o sa mai plangi dupa prietenii tai, o sa plangi dupa colegu' de grup pe care l-a omorat monstrul
DaciaRomania întreabă: